Galeriile Noblesse premiaza castigatorii concursului Insign Awards, editia a doua!

S-a incheiat a doua editie a concursului de design interior Insign Awards 2011 organizat  de Galeriile Noblesse in parteneriat, anul acesta, cu unele dintre cele mai importante branduri internationale de mobilier, Moroso si Driade. Desfasurat in perioada mai – octombrie 2011, concursul s-a incheiat cu inscrierea a 58 de proiecte la cele doua categorii, senior si junior designer.

Premiul cel mare va consta intr-o vacanta de vis la Milano imbinand atractia turistica cu importante experiente profesionale, precum si numeroase alte premii.

Castigatorii vor fi desemnati in ianuarie 2012 si premiati in cadrul unui eveniment la care vor participa reprezentantii Moroso, Driade si reprezentantii Galeriilor Noblesse!

O data cu finalizarea competitiei  Insign Awards, editia a doua, inovatia si creativitatea au fost potentate la maximum prin  proiecte inedite care pot deveni oricand realitate.

Incepand cu 2010, concursul intitulat sugestiv “Oscarul design-ului interior” este initiativa prin care Galeriile Noblesse, in parteneriat cu branduri internationale, isi propun sa ofere o rampa de lansare atat pentru tinerele talente care accepta provocarea de a revolutiona designul contemporan, cat si pentru specialistii in domeniu. La prima editie a competitiei Insign Awards, pe langa alte premii, castigatorii au vizitat showroomurile partenerilor Insign – Moroso, Presotto, Smania si ValCucine din Italia, unde au vazut cele mai noi colectii si au apreciat ultimele tendinte in domeniu.

InSign by Galeriile Noblesse pune la dispozitia clientilor si o platforma complexa www.insign.ro, fiind locul de intalnire virtuala atat al profesionistilor cat si al iubitorilor de design, degustatori de creativitate si originalitate. Insign Concept Store precum si showroom-urile Galeriile Noblesse ii asteapta pe toti pasionatii de arta si design si lanseaza o noua invitatie profesionistilor pentru a-i sustine in crearea unor ambiente cu totul speciale!

 

Pentru a fi la curent cu noile proiecte ale Galeriilor Noblesse, dar si cu noile tendinte in designul interior, urmariti pagina de  Facebook a Galeriilor Noblesse sau va puteti  abona la newsletter  pe site-ul www.galeriilenoblesse.ro.