Caudalie lanseaza trei noi produse

Ca urmare a succesului inregistrat de Divine Oil in 2012, Caudalie lanseaza trei noi produse ale colectiei, care au ca trasatura distinctiva notele consacrate, devenite cult, de grapefruit, trandafir bulgaresc si marocan, piper roz, vanilie, cedru de Virginia si mosc alb.

Astfel, Caudalie Divine Legs iti asigura un bronz natural, personalizat, fara expunere la soare si fara autobronzant. Caudalie Scrub Divine este perfect pentru o exfoliere divina si delicata. Iar Caudalie Divine Oil hidrateaza, hraneste si imbunatateste aspectul tenului, corpului si parului, datorita formulei sale unice.

DIVINE LEGS
Un bronz natural, personalizat, fără expunere la soare şi fără autobronzant

Un produs esenţial pentru vremea caldă, loţiunea DIVINE LEGS învăluie pielea, o hidratează şi o hrăneşte pentru a oferi picioarelor o strălucire aurie. O alternativă naturală la autobronzantele cu mirosuri neplăcute şi aplicare neuniformă, dar şi la razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui, DIVINE LEGS este o loţiune cu textură somptuoasă şi catifelată, care hrăneşte, conferă strălucire şi bronzează picioarele instantaneu. Se adaptează perfect oricărei nuanţe de piele şi se usucă într-o clipă.

SCRUB DIVINE
Exfoliere divină delicată

 


Un scrub corporal cu patru uleiuri vegetale excepţionale – ulei din sâmburi de struguri, ulei de argan, hibiscus şi susan – într-o bază de zahăr brun, care exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, în timp ce o hidratează.

Formula sa, care conţine 100% ingrediente active şi 0% apă, se transformă într-un lapte calmant la contactul cu apa, lăsând pielea hidratată, moale, mătăsoasă şi delicat parfumată. Se aplică de două ori pe săptămână pe pielea umedă, apoi se clăteşte. Conţine 97% ingrediente naturale.

Preţ: 105 lei (150 g).

LUMÂNARE DIVINE
Mirosul iconic al uleiului Divine într-o lumânare parfumată
Acest parfum floral, lemnos, se deschide cu note de grapefruit şi frunze de violetă. Floarea de portocal şi trandafirul se îmbină perfect cu iasomia însorită. La final, o mireasmă învăluitoare de lemn de cedru şi vanilie se întrepătrunde cu note delicate de mosc alb. Aşezată într-un superb recipient de sticlă, în nuanţe castanii.

Capac din lemn de frasin. 150 g. Produsul nu este disponibil în România.

DIVINE OIL


Un produs-cult. Acest ulei uscat hidratează, hrăneşte şi îmbunătăţeşte aspectul tenului, corpului şi părului, datorită formulei sale unice realizate dintr-un amestec excepţional de uleiuri (de struguri, de argan, hibiscus şi susan), combinat cu Polifenolii anti-oxidanţi patentaţi Caudalie. Uleiul învăluie pielea într-un parfum subtil, floral şi însorit, cu note lemnoase.
Preţ: 119 lei (100 ml).

In Romania, produsele Caudalie sunt distribuite in exclusivitate prin lantul de farmacii Centrofarm.