Care este ritualul zilnic de îngrijire al frumoasei Laura Giurcanu

Laura Giurcanu, una dintre cele mai apreciate și mai urmărite voci ale generației Z din România, a acceptat provocarea Top Line de a dezvălui secretele din spatele ritualului său de frumusețe și al imaginii pe care o afișează pe social media prin fotografiile de pe Instagram ori în  filmările de pe canalul său de YouTube.

Laura mărturisește că urmează un ritual simplu de îngrijire a pielii, ce durează doar 10 minute, și că perferă naturalețea, dar punând accent pe produse de calitate.

“Încep cu demachirea, aplic o cremă hidratantă, bază de fond de ten, anticearcăn, fixez cu pudră, îmi conturez fața, mascara, puțin fard de ploape și nelipsitul creion de buze. Sună complicat, dar am învățat sa fiu gata în 10 minute. Plus, makeup-ul arată mai bine atunci când ești fericită, ăsta e de fapt secretul. Cred că în timp am învățat să fiu eficientă. Eu nu folosesc atât de multe produse de îngrijire, îmi place să cred că, dacă sunt de calitate, poți fi ok chiar și cu o cremă hidratantă și un toner. Din când în când, o dată la o săptămână sau două, aplic mai multe măști, pentru hidratare, pentru închiderea porilor sau pentru curățare”, declară Laura într-un interviu acordat toplineshop.ro.

Cât despre tratamentele de salon, Laura (22 ani) mărturisește că urmează două proceduri: „Îmi plac foarte mult tratamentele cu microdermaabraziune, urmate de o hidratare în pronfunzime a tenului”.

În ceea ce privește îngrirea părului, Laura Giurcanu dezvăluie ce proceuri simple urmează periodic, menționând că unul din secretele părului său superb îl reprezintă și folosirea uleiului Moroccanoil.

„Prefer părul cum l-a lăsat natura, încerc să-l feresc cât de mult pot de căldură sau de orice l-ar putea distruge. Folosesc șampon, balsam, o mască o dată la două săptămâni, și uleiul-minune de la Moroccanoil. Nu îmi place să bag multă căldură în el, doar atunci când îl usuc. Evit, pe cât posibil, placa sau undulatorul, oricum e foarte drept de la natură. „No-no” pentru părul meu este spălarea fără balsam. Arată teribil dacă nu e hidratat corespunzător. Chiar acum câteva zile m-am spălat pe fugă și mi-am spus “hai ca e ok și fără balsam”. Ei bine… nu a fost, a trebuit să ma spăl din nou și să adaug extra ulei”, adaugă Laura în interviul citat.

Printre produsele cosmetice folosite de Laura Giurcanu se află: uleiul pentru demachiere de la Universkin, crema hidratantă Intense Hydrating MARY COHR, crema MARY COHR Pure energie D’orange cu efect de hidratare și luminozitate, șamponul, balsamul, masca și uleiul de păr Joico,  șamponul uscat Moroccanoil, lapte cu colagen pentru corp Academie, trusa de machiaj Aquacolor KRYOLAN, lacul de unghii Vinylux CND, uleiul pentru cuticule Solar Oil CND și crema pentru maini Spa CND.

Aceste produse se găsesc în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Nu în ultimul rând, cunoscutul vlogger mărturisește că are o piele frumoasă și un păr sănătos și pentru că bea apă suficientă zi de zi.

„Beau multa apă, încerc să mănânc cât de sănătos pot și nu adorm niciodată cu makeup pe față. Alte lucruri care ajută: să dormi bine și să nu te stresezi prea mult, lucrez la amândouă!”, adaugă Laura.

Pasiunile Laurei, precum părerea acesteia despre tendințele actuale de pe social media pot fi aflate în cadrul interviului acordat de aceasta pentru Top Line Unalike Beauty Rituals – https://www.toplineshop.ro/unalike-beauty-rituals-cu-laura-giurcanu