Water Detox: hidrocolonoterapia

E fashion sa faci detox. E de actualitate sa te ocupi de tine si de purificarea organismului tau, insa e si mai bine sa te decizi sa intreprinzi o astfel de actiune pentru trupul si sufletul tau.

03f7jj8ghdards9vho3rmqtg3152f0ebFii onesta cu tine insati si treci in revista cum te simti si cum te vezi in mod real in oglinda. Te plangi des de dureri de cap? De alergii, constipatie si  metabolism incetinit? Te macina obosela, celulita si gripa te ataca din ce in ce mai des? Atunci e cazul sa te intorci catre tine si sa iti acorzi o pauza. Mananca mai light, fii mai buna, mai senina si vino mai aproape de apa. Apa e un miracol viu.Istoria vindecarilor cu apa e veche, iar purificarea colonului dateaza de peste 3000 de ani.

Si totusi,faci parte dintre cei care se infioreaza cand aud vorbindu-se despre hidrocolonterapie? Nu te grabi sa judeci gresit. Ia doar aminte. La Synergy Day Spa, poti avea parte de cea mai discreta si confortabila sedinta de colonhidroterapie. Angle of Water. Este cel mai avansat sistem medical pentru o experienta de detoxifiere eficienta.

Vorbim despre o  metoda blanda, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros. Cum?  Cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum, la o temperatura si presiune optime. Daca ai indoieli, mai stai un pic. In cadrul sedintelor de hirocolonterapie de la Synery Day Spa, ai parte de intimidate. Metoda este neasistata si foarte igienica. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.

ColonhidroterapieDaca te hotarasti sa incerci hidrocolonterapia, sa te apropii de Angel of Water, trebuie sa stii cabeneficiezi de consultanta medicala si de o schema de tratament personalizata.

Vino la Synergy Spa, pe str Jean Monet nr 47.

Pret: 350 lei/ sedinta/

Preturi abonamente

Pachet 3 sedinte – discount 20% = 840 Ron

Pachet 6 sedinte- discount 30%= 1470 Ron

Pachet 9 sedinte+ 1 gratuit – discount40%= 1890 Ron