Reinert lansează gama „Felii Fine”, inovatie in randul procesatorilor din Romania

Gama Felii Fine ambalaje

În luna lui Mărţişor, Reinert şi-a propus  să-şi surprindă consumatorii prin lansarea pe piață a gamei „Reinert Felii Fine”, o gama premium de preparate din carne ce nu are în componenta sa alergeni precum: soia, lactoză şi gluten.

Gama  „Reinert Felii Fine” cuprinde opt articole care se evidențiază prin:

  • rețetele premium, în componenţa cărora au intrat ingrediente atent selecţionate  şi de cea mai bună calitate;
  • grija pentru consumatorii produselor fără agenți alergeni (fără soia, lactoză şi gluten);
  • estetica prezentării,  modul în care feliile  foarte fine sunt așezate in caserolă,  dar şi  design-ul minimalist  al ambalajului ce oferă rafinament şi delicateţe în acelaşi timp.

1309_201_reinert_sales_folder_a3_fata_outlinesIdeea acestei noi game a pornit de la dorința de inovație si de creștere a competitivității produselor noastre, pe piața preparatelor din carne, cu scopul final de a veni în întâmpinarea dorințelor consumatorilor noștri.” – a declarat Roland Verdev, Director General Vânzări  Grup Reinert.

Desfășurarea de forte implicate în realizarea acestui proiect a fost impresionantă, toate departamentele din cadrul companiei fiind dedicate în procesul de concretizare a ideii, iar importante resurse materiale şi de timp au fost alocate. Special pentru acest proiect a fost achiziționată o noua linie de producţie ce permite obţinerea feliilor foarte fine şi modul deosebit de așezare a acestora în caserolă, caracteristici ce oferă unicitate gamei.

„În procesul de creaţie a design-ului de ambalaj s-a urmărit creionarea unei imagini unitare la raft a brand-ului Reinert, pe piața internaționala, unul din elementele comune fiind pictograma sigiliului „Familia Reinert-Tradiţie din 1931″ cu rolul de a atesta garanţia calităţii produselor noastre certificata de experienţa Grupului Reinert ce vine cu o tradiţie de mai bine de opt decenii în industria preparatelor din carne. In acelaşi timp se identifica şi elemente ce atestă particularitățile  fiecărei pieţe în parte, in acest sens pe ambalajele articolelor produse in fabrica din Romania apare pictograma „Produs in Romania”, atestând originea autohtona a acestor articole.” a declarat Paula Somesan, Director Marketing Reinert Romania.

Eticheta informatională vine deasemenea în sprijinul comunicării complete către consumatori oferind pe lângă lista de ingrediente, valori nutriţionale şi ponderea acestora în consumul de referinţă al unui adult obişnuit.

„Din faza de ideea a proiectului am decis că gama „Reinert Felii Fine” va fi o gama de articole premium ce acoperă o sortimentaţie diversa de salamuri crud-uscate, şunci fierte şi salamuri fierte ce nu conţin agenţi alergeni cum sunt soia, gluten şi lactoză. Pentru a comunica acest lucru consumatorilor am ales o modalitate facilă, şi anume, pe etichetă am integrat pictogramele care atenţionează asupra acestor agenţi alergeni precum şi informaţii referitoare la conţinutul de carne.” a declarat Florenta Dobrin, Director Executiv Reinert Romania.

Primele trei produse din gama „Felii Fine” au fost lansate în piaţă la sfârşitul lunii februarie şi fac parte din categoria  salamuri crud-uscate:

  • Salam Banatean premium 100g, feliat;
  • Salam Ardelenesc premium 100g, feliat;
  • Salam cu carne de curcan premium 100g, feliat (nu conține carne de porc).

Toate cele opt articole din gama „Felii Fine” se vor distribui la nivel naţional prin intermediul reţelelor internaţionale de magazine, astfel încât toţi consumatorii care apreciază preparatele din carne să se poată bucura de ele.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre vă invităm să ne vizitaţi pe https://www.facebook.com/Reinert.Romania, pagina pe care puteţi să lăsaţi şi impresiile voastre legate de produsele noastre.

Despre H&E REINERT

La începutul anului 2007, Grupul Reinert inaugurează fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert România, aceasta fiind prima fabrică pe care producătorul german o deschide în afara graniţelor ţării de origine. Scopul companiei H&E Reinert este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar în  acest sens fabrica de la Feldioara este certificată: ISO 9001: 2008 şi IFS – High Level.

Calitatea superioară a mezelurilor REINERT este rezultatul unui nivel înalt de control al igienei şi al selecţiei atente a ingredientelor utilizate. Pe parcursul celor 7 ani de când  fabrica  din România a fost deschisă, Reinert a reușit sa își creeze un renume in segmentul mezelurilor premium consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Fiecare gamă de mezeluri se face remarcată printr-un ambalaj special şi design atractiv, care completează gustul savuros al produselor dedicate  celor mari, dar si celor mici.

H&E Reinert România

Braşov, DN 13, Km11, Loc Feldioara

Telefon: 0268-301000/ 0268-301008

https://www.facebook.com/Reinert.Romania