Mamici celebre au participat la lansarea Mom2Be

Clubul de wellness Pescariu Sports&SPA a lansat ieri Mom2Be, o clasa speciala de group fitness dedicata femeilor insarcinate si mamicilor aflate la inceput de drum. Conceptul Mom2BE are la baza schimbarile prin care trec femeile in perioada sarcinii si in primele luni dupa nastere si ofera nu numai posibilitatea exercitiului fizic dar si a interactiunii sociale si a relaxarii.

IMG_3300 IMG_3315 IMG_3320 IMG_3334 IMG_3364 IMG_3376 IMG_3378 IMG_3426 IMG_3434

 Clasa de group fitness Mom2Be include elemente de kinetoterapie, pilates, yoga, masaj, precum si tehnici de respiratie, de relaxare si mai ales, de conectare cu bebelusul.

Clasa pentru femei insarcinate pastreaza structura claselor de group fitness insa exercitiile sunt alese in functie de obiectivele specifice acestei perioade speciale din viata femeilor. Mom2Be isi propune sa vina ca un sprijin pe durata celor 9 luni ale sarcinii, contribuind la pastrarea flexibilitatii, a echilibrului si la crearea unei armonii fizice si psihice.

Programul de group fitness pentru gravide poate dura intre 45 min si 90 min in functie de tipul de antrenament care se face.

Printre rezultatele pe care le pot obtine participantele la curs se numara:

  • sanatatea mamei si a bebelusului
  • mentinerea si dezvoltarea capacitatii cardio-respiratorii
  • imbunatatirea circulatiei periferice / prevenirea edemelor
  • corectarea posturii
  • imbunatatirea mobilitatii articulatiilor soldurilor
  • pregatirea fizica si psihica a gravidei pentru momentul nasterii

Clasa Mom2Be a fost conceputa de specialistii clubului Pescariu Sports&SPA si va fi sustinuta de Gloria Ciolachi, kinetoterapeut specializat in lucrul cu femeile insarcinate, cu o experienta de 10 ani in domeniu. Gloria s-a format alaturi de d-na profesor kinetoterapeut Cerasela Radu, de la spitalul Panait Sarbu, a absolvit cursul de doula al prof. Michel Odent si Liliana Lammers dar si cursul de yoga pentru femei insarcinate, Birthlight.

”Formatul actual al clasei de group fitness pentru gravide este rezultatul unei munci si a unei experiente de 10 ani. Am invatat ca orele trebuie sa fie usor maleabile, ca trebuie sa las loc de schimbare si adaptare si ca o parte foarte importanta a acestor clase este socializarea.”, a declarat Gloria Ciolachi, instructor Mom2Be Pescariu Sports&SPA.

“Introducerea acestor clase speciale s-a facut din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri in toate etapele vietii lor. Clasele pentru viitoarele mamici sunt primele dintr-un proiect mai amplu, care va cuprinde  clase pentru mame impreuna cu noii-nascuti, clase pentru parinti impreuna cu copiii lor, dar si o serie de activitati pentru seniorii familiei.”, a declarat Ioana Pescariu, administrator Pescariu Sports&SPA