PRP (Platelet-rich plasma) si Botox Hair

Denis Radu intotdeauna curios, a incercat tratamente PRP (Platelet-rich plasma) pentru infrumusetare si recuperare din cadrul Beauty Case Studio, efectuate de catre doamna doctor Delia Thiess. Aceasta tehnica revolutionara foloseste plasma din sange accelerata cu trombocite, fiind utilizata atat in chirurgia estetica non-invaziva, cat si pentru tratarea accidentarilor tendoanelor, incheieturilor si oaselor – fiind foarte populara in randul sportivilor de performanta. PRP-ul presupune recoltarea de sange a fiecarei persoane, iar amestecul de trombocite cu plasma se obtine in urma centrifugarii, astfel incat sangele se divide in celule albe, celule rosii si plasma. Aceasta terapie este foarte eficienta in vindecarea semnelor si regenerarea pielii, cu rol de infrumusetare.

Avand in vedere varietatea serviciilor puse la dispozitie de Beauty Case Studio, cat si inglobarea ingrijirii corpului, a produselor bio si a tehnicilor noi in infrumusetare si chirurgie plastica non invaziva, salonul se axeaza pe intretinerea si infrumusetarea intregului corp; de la tratamentele faciale, cosmetica, procedurile non-invazive precum PRP (specificata anterior), lifting FTC (o procedura revolutionara ce stimuleaza productia de colagen in mod natural), injectologie, micropigmentare, electro stimulare.

_PSY9727

 Tehnica BOTOX pentru par

Hair Botox este o tehnologie de ultima generatie ce aduce noi inovatii in domeniul produselor profesionale de ingrijire a parului printr-un tratament de indreptare a parului cu efecte de pana la 6 luni!

_PSY9758

Creat special pentru reparare firului de par degradat, uscat, casant, Botoxul reconstruieste firul de par de la radacina pana la varfuri, previne caderea parului, uscarea si ruperea lui si ii reda finetea, stralucirea si textura naturala. Mai mult decat atat, acesta este un tratament permanent de intreptare a parului cu efecte de pana la 6 luni.

Modul de actiune al botoxului consta in actiunea asupra tijei firului de par care este alcatuita din celule keratinizate dispuse in 3 straturi concentrice: cuticula, corticula si medula (de la exterior spre interior).
Botoxul actioneaza la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, actioneaza pentru a regenera firul de par din interior, imbracandu-l la exterior in polimeri. Astel ii reda parului rezistenta, naturalete, finete si stralucire.
Hair Botox este un tratament pentru toate tipurile de par, indiferent ca este ars, vopist, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de indreptare, chiar daca varfurile sunt despicate sau daca parul este natural.

Rezultate:
– Reconstruieste firul de par
– Previne caderea si rupere parului
– Reda stralucirea si finetea naturala
– Cresterea volumului