Retinolul – salvatorul tenului imbatranit

Pielea, se spune, este un mozaic de necesități dintre cele mai diverse: nu există o piele la fel cu alta.

Cu toate acestea, noi, femeile, împărtășim aceleași gene și, vrem, nu vrem, după 35 de ani pielea noastră începe să-și piardă vizibil elasticitatea. În plus, ridurile pe care le provoacă mimica feței, râsul sau încruntarea nu mai dispar odată cu relaxarea musculaturii feței. Vorbim de un fenoment cât se poate de natural, explicat prin faptul că pe măsură ce înaintăm în vârstă toate tipurile de ten încep să sufere de deshidratare și de o diminuare a activității glandelor sebacee. Este nevoie acum de produse care să îmbunătățească nivelul de hidratare și să stimuleze producția de colagen.

Considerat “organizatorul” pielii, retinolul este cea mai pură și cea mai activă formă de vitamina A și este considerat a fi singurul ingredient activ care mai poate produce schimbări în structura tenului după vârsta de 40 de ani. Retinolul lucrează pentru a energiza celulele bazale și a restabili activitatea normală a acestora, având o dublă acțiune: exfoliază adânc pielea, diminuând astfel din volumul și profunzimea ridurilor și luptă împotriva oxidării celulare, stimulând în același timp producția de colagen și elastină.

Printre brandurile de cosmetice care folosesc retinolul în produsele sale se numără și Pevonia Botanica, liderul internațional al cosmeticelor profesionale, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, regăsit, în prezent, in peste 10 000 de centre de tratament si saloane, din aproape 100 de tari la nivel global. Produsele marca Pevonia Botanica au în componența lor exclusiv ingrediente naturale pure, fără parabeni, create cu extracte organice.

PEVONIA-AUSTRALIA-MICRO-RETINOL-680x450

Față de alte produse anti-îmbătrânire, care conțin o cantitate scăzută de retinol, noua tehnologie exclusivistă Micro-Retinol™ de la Pevonia depășește cu mult toate provocările de producție și limitările asociate cu acest ingredient. Tehnologia Micro-Retinol™ permite absorbția imediată și ușoară și livrarea țintită în straturile mai profunde ale epidermei, restabilizând rapid funcțiile normale ale pielii.

Îți recomandăm să încerci gama revoluționară Micro-Retinol™ în cadrul unui tratament facial complet, la salonul Fiziolife Estetique din București. În lunile octombrie – noiembrie beneficiezi de un preț special!

 gheisa_sigla_3

La Fiziolife Estetique prețuim frumusețea și sănătatea fiecărei cliente în parte. Nu suntem doar un simplu salon de înfrumusețare. Ce ne diferențiază este orientarea spre tratarea afecțiunilor, nu doar obținerea unor efecte pozitive de scurtă durată. La Fiziolife Estetique vei fi mereu întâmpinat cu zâmbetul pe buze și îți vom fi alături cu sfaturi și cu un tratament personalizat, potrivit rezolvării problemelor tale.

Website: http://www.fiziolifeestetique.ro/

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/fiziolifeestetique

Lasă un răspuns