Givenchy Le Rouge-à-Porter

image001 image002

Cum ar fi dacă cel mai couture ruj ar fi revinentat într-o variantă mai lejeră, gata de purtat? Descoperă noul Givenchy Le Rouge-à-Porter!

 După doi ani de la lansarea de succes, Le Rouge Givenchy este reinventat sub forma unui balsam nuanțator, gata de purtat.

Lejer și hrănitor, pigmentat și cremos, Le Rouge-à-Porter este plin de surprize datorită formulei sale hibride care atinge echilibrul perfect dintre culoarea specifică unui ruj și protecția oferită de un produs de îngrijire a pielii.

 Secretul acestui ruj? O combinație unică de microsfere de acid hialuronic, microcristale de ceară de albine și un complex OleoCare care protejează buzele în timp ce le oferă o culoare subtilă și un aspect lucios. Textura lejeră și hidratantă alunecă pe buze oferindu-le o culoare vibranta, fără să le încarce  în timp ce le hidratează intens.

Un ruj senzorial, este o placere să îl aplici în fiecare zi. In plus, textura sa extrem de lejeră oferă confort absout și rezistă ore întregi.

O paletă de 16 culori, gata de purtat!

De la nude, până la cele mai intense nuanțe, de la cel mai natural, până la cel mai sofisticat, Le Rouge-à-Porter este disponibil în 16 nuanțe bogate și strălucitoare: Les Naturels, de la beige-uri pudrate la nuanțe de maron pentru un val pudrat de culoare; Les Roses cu o gamă de la Rose Aristocrate la Corail Décolleté, și în final Les Créations, culori îndrăznețe de la portocaliu intens, până la mocha încrezător. Culori pentru orice culoare a tenului, stil, ținută sau dress code…Un must-have!

Le Rouge-à-Porter este ultimul detaliu al eleganței ce completează perfect orice ținută. Este mai mult decât un simplu produs de make-up: este ultimul retuș!

Un ruj ultra subțire într-un ambalaj din piele naturală neagră

Aceasta este noua versiune a unui produs cult: pentru Le Rouge-à-Porter, Givenchy a recreat ambalajul iconic al Le Rouge Givenchy, accesoriul irezistibil al frumuseții.

Mai înalt și mai suplu, noul ambalaj conține un ruj slim. Deși forma diferă față de rujul original, ambalajul său luxos este păstrat: Rouge-à-Porter este disponibil într-un toc de piele naturală neagră cu ținte metalice, inspirate din colecțiile de modă ale Casei Givenchy.

 

Spiritul Le Rouge a Porter Într-o strânsă legătura de Casa și în special de universul rujului Le Rouge a cărui ambasador a fost încă de la lansarea din 2013, Mariacarla Boscono este imaginea Le Rouge-à-Porter.

Strălucire, subtilitate și modernitate: cuvintele cheie pentru Le Rouge-à-Porter fac parte și din vizualul campaniei publicitare, ce emană o sofisticare degajată: reflexia unui ruj care nu este doar luxos și incredibil de elegant, dar și extrem de ușor de folosit.

 Givenchy Le Rouge-à-Porter disponibil exclusiv in magazinele Sephora. Pret: 156lei.