O colecție de primăvară proaspătă, de la BeYu!

Miercuri, 4 aprilie, redacția instilulmeu.ro a luat parte la testarea produselor mărcii de cosmetice BeYu, într-o locație cu totul parte: Salonul Egoist, de pe strada Mihai Eminescu. La eveniment au participat nume din presa scrisă și din blogosferă, invitatele asistând la demonstații de make-up, realizate de  Andreea Dragne, make-up artist la Egoist Wellness.

Cum venirea primăverii nu marchează doar necesitatea schimbării garderobei ci şi a produselor cosmetice, BeYu a dezvăluit tendinţele de urmat în acest sezon.

Colecţia primăvară-vară 2012 aduce prospeţimea primăverii pe tenul feminin, îmbinând nuanţele reci de albastru cu auriu şi roz strălucitor.Colecţia Glam rock se adresează femeii pasionate de modă, îmbinând perfect culori strălucitoare, de la nuanţele închise clasice, umbrele smokey, până la nuanţele de gri petrol, roz şi verde.

Colecţia Glamour Diva este potrivită momentelor festive care necesită un machiaj special, în nuanţe radiante, dar în acelaşi timp subtile.

Pasiune pentru culoare

Fascinanta lume a culorilor BeYu reflectă cele mai recente descoperiri în materie de culoare, într-o combinaţie sofisticată de umbre şi efecte care se regăsesc în produsele BeYu într-o gamă variată de culori.

Pasiune pentru tendinţe

BeYu transpune cele mai noi tendinţe de pe scena modei internaţionale în produsele sale cosmetice, cu un design modern şi funcţional, în continuă îmbunătăţire, conform cerinţelor inovatoare ale pieţei de produse cosmetice.

Unde găseşti produsele BeYu?

Produsele BeYu sunt distribuite în Farmacia Magheru Bucureşti, Farmacia Sf. Grigorie Teologul Ghermăneşti, Farmacia Sf. Gheorghe Deva şi ulterior în cele mai cunoscute reţele de distribuţie produse de machiaj din Bucureşti şi din ţară.

Blogerița Sunshine Sarah a fost machiată, în cadrul evenimentului, de către make-up artist-ul Egoist, care a folosit nuanțe naturale, de zi, din gama BeYu. Aceste produse cosmetice reprezintă o combinaţie unică de calitate, funcţionalitate şi estetică, fiind create din ingrediente de primă clasă, netestate pe animale, bine tolerate de piele, în conformitate cu standardele europene.

Despre companie

Farmaceutica REMEDIA S.A. importă renumita marcă de produse cosmetice BeYu, fabricate în Germania de compania BeYu Cosmetics and more GmbH. Compania, parte a grupului ARTDECO Germania, a fost fondată în anul 1999 de către Helmut Baurecht, un vizionar al industriei cosmetice.

În momentul de faţă BeYu Cosmetics and more GmbH este recunoscut pe piaţa de produse cosmetice ca unul dintre cei mai importanţi producători iar produsele sale sunt distribuite în Germania şi în alte 39 de ţări din întreaga lume.