GIVENCHY continua povestea DAHLIA DIVIN!

Povestea mit Dahlia Divin continuă!

 image001

Creat în 2014,  Dahlia Divin deține abilitatea unică de a dezvălui și pune în lumină aura specială a fiecărei femei. Asemenea unei rochii Haute Couture, noua Apă de Toaletă învăluie într-o prospețime delicată și o dulceață senzuală care dezăluie latura divină a femeii ce o poartă.

Creat de François Demachy, compozitorul creațiilor olfactive, Dahlia Divin EDT este un parfum delicios, floral, lemnos care combină o unicitate ispititoare cu un caracter îndrăzeț.

Parfumul se dezvăluie instant prin note luminoase, zemoase de fructe roz aurii, portocale rosii și piersici de cultură, ce contrastează cu buchetul de iasomie roz care înflorește în notele de mijloc. Apoi, o notă sacra de lemn de santal și mosc vanilat absolut senzual oferă eleganță atemporală noului parfum.

Alicia Keys este muza divină din noua campanie Givenchy Dahlia Divin EDT

Alicia Keys este o artistă internațională și o personalitate iconică al zilelor noastre. Alicia Keys este muza ideală pentru Dahlia Divin,un parfum prețios, o infuzie de lumină, sinonimă cu strălucirea. Redată perfect de fotograful Tim Walker, cel care realizat campania foto pentru Dahlia Divin Eau de Parfum, campania publicitară dezvăluie o poveste fără precendent.

Lumina, sufletul parfumului, în frumusețează natural inima noii campanii publicitare.

 Lumina zilei invadează camera. Oferă luminozitate apartamentului parizian, casa poveștii mit Dahlia Divin încă de la creație. Această lumină strălucitoare este emanată de Alicia Keys, care poartă o rochie Givenchy Haute Couture creată special pentru ea de Riccardo Tisci, și strălucește prin senzualitate, grație și feminitate.

O nouă versiune a campaniei publicitare realizată pe un fundal muzical extraordinar, descrie, de asemenea, povestea modernă și strălucitoare a noului Dahlia Divin Eau de Toilette…Magie divină.

In luna iunie, parfumul este disponibil exclusiv in magazinele Douglas, iar din luna  iulie este disponibil in toate parfumeriile.

Dahlia Divin 50ml EDT – 340lei