LUMINOIL – si parul a scapat de probleme!

ELGON, brand international haircare, originar din Italia, detine o gama variata de produse, menite sa satisfaca orice dorinta si orice necesitate privind parul oricarei persoane. Pentru ca nu se adreeaza doar femeilor, ci si barbatilor si copiilor.

Bloggeri si jurnalisti specializati in domeniul Beauty au raspuns prezent invitatiei ELGON ROMANIA la un brunch stylish, organizat la sediul nostru, pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a intra in lumea ELGON, plina de culoare si de poezie, dupa cum spune si sloganul brand-ului, “Color and poetry”. Intr-un cadru de poveste, cu limonada proaspata, sushi si cu prajituri colorate si delicioase, specialistele in beauty au aflat totul despre brandul italienesc ELGON, aflat de cateva luni si pe piata din Romania. Iar “vedeta” prezentarii a fost LUMINOIL, un produs revolutionar ELGON, unic in lume, fara concurent pe piata produselor cosmetice pentru par, premiat in anul 2014, in America de Sud, la capitolul inovatie.

LUMINOIL – si parul a scapat de probleme!

ADV_luminoil_EN_quadro

Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate acestea pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL, de la ELGON. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras. Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!

LUMINOIL este un produs unic in lume, premiat in anul 2014 in America de Sud la capitolul inovatie, singurul care are proprietatea de a patrunde si de a repara firul de par din interior spre exterior, procedura inversa fata de toate celelalte produse restructurante.

Puteti afla mai multe despre ELGON aici.