PRIMAVARA VINE CU NOUTATI DE LA COTY

Coty ureaza tuturor o primavara minunata, incununata de flori si  zambete! Conturam atmosfera de primavara si cu o serie de noutati colorate de la Coty. In lumina reflectoarelor sunt pastelurile, dar si culorile indraznete: pe pleoape, pe buze si pe unghii.

Iata recomandarile de primavara, menite sa aduca frumusetea si senzualitatea in vietile noastre:

Rimmel LondonMagnif’eyes 24HR Shadow & Liner Pencil – Creionul dublu include un fard de pleoape rezistent la un capat si un liner ce promite rezistenta de 24 de ore la celalalt, pentru un impact crescut al privirii tale in doi pasi extrem de simpli si usor de realizat!

magnifeyes

Astor

Astor Perfect Stay Fabulous All in One Lipstick, primul ruj cu primer integrat pentru beneficii multiple: culoare, hidratare, confort si rezistent.

17800 Photo PR Fabulous Lipstick 03

Astor Perfect Stay Full Colour Lipliner, un nou creion retractabil pentru conturul buzelor ce promite un impact uluitor, aplicare usoara, rezistenta si confort.

 

 

Miss Sporty

3D Gel Effect Top Coat si gama Nail Care Expert (relansare), ale caror beneficii vor satisfice toate nevoile unghiilor tale, pentru o manichiura perfecta, in care stralucirea si rezistenta vor iesi in evidenta.

18097 MSP1463 DT Gamme Nail Expert 08_3D Gel top coat

 

Sally Hansen

Complete Salon Manicure Nudes – noile nuante nude se vor potrivi perfect cu pastelurile primaverii.

 

SHC1672_CSM_331BRWNNS_BTL

Complete Care 7-in-1, un nou tratament care ajuta la refacerea unghiilor uscate si casante, facandu-le vizibil mai sanatoase si imbunatatindu-le instant aspectul.

RETOUCHED IN HOUSE 5/2011

OPI

Hello Kitty Collection – o noua colectie de nuante dulci , care vor crea dependenta si iti vor aminti permanent de fericire si entuziasmul inspirate de personajul iconic Hello Kitty.

NLH88 - My Twin Mimmy