Indiba, tratamentul neinvaziv al marilor vedete, a fost lansat la Silhouette Medical Beauty

Indiba, tratamentul neinvaziv al marilor vedete, a fost lansat la Silhouette Medical Beauty

 0b3d8515-8329-ab85-4145-a234d194c400

Indiba, liderul în tehnologia de radiofrecvență, a intrat pe piața din România, în premieră, la Silhouette Medical Beauty, aducând cea mai nouă soluție estetică neinvazivă pe bază de radiofrecvență monopolară capacitiv-rezistivă.

Indiba are la bază cele mai multe studii științifice de siguranță și eficiență, peste 500 de studii realizate pe acest tip de tehnologie, și este tratamentul neinvaziv urmat de mari celebrități internaționale, de la Eva Mendez, Kate Winslet, Jennifer Aniston, Cate Blanchett, Regina Letiția a Spaniei, până la Lionel Messi și fotbaliști ai clubului FC Barcelona, tehnologia fiind utilizată și în procedurile de recuperare musculară a sportivilor de performanță.

Tehnologia de radiofrecvență monopolară folosită de Indiba favorizează sinteza colagenului, a elastinei, și stimulează fuxul sanguin. În acest mod, ajută la îmbunătățirea considerabilă a aspectului estetic al pacientului, fiind aplicată pentru rejuvenare facială și corporală, cu efect antirid, lifting, tonifiere, conturare corporală, reducerea celulitei, precum și în tratamente SPA, fiind tehnologia de radiofrecvență cea mai relaxantă și comodă de pe piață.

Indiba a fost lansată la Silhouette Medical Beauty în prezența chirurgului estetician spaniol Carlos Penaloza Pena, care a prezentat beneficiile tehnologiei invitaților evenimentului, medici  și esteticieni, celebrități, influenceri și jurnaliști.

„Noi avem mereu grijă ca la Silhouette Medical Beauty să alegem tehnologiile care oferă rezultate cu aspect natural și care să fie studiate, sigure și cu eficiență dovedită științific. Indiba are la bază cele mai multe studii pentru o astfel de tehnologie. Este ideală pentru persoanele care vor rezultate sigure, armonioase, neinvazive și, mai ales, relaxante, pentru că, spre deosebire de alte aparate pe bază de radiofrecvență, Indiba nu oferă disconfort de niciun fel. Avem, așadar, sprijin din partea științei, rezultate armonioase și feedback pozitiv din partea pacienților”, declară Ina Șoșoacă, Director Medical Silhouette Medical Beauty, Medic Primar Dermatolog, Doctor în științe medicale și Trainer internațional.

„Indiba este o tehnologie celebră prezentă în peste 60 de țări din lume, care are foarte multe aplicații în medicina estetică și ne permite să obținem efecte spectaculoase în îmbunătățirea calității pielii, antiaging, în tratamentul scalpului, dacă vorbim de căderea părului, precum și în ginecologie, pentru rejuvenare vaginală. Sunt tratamente dintre cele mai performante la momentul actual pe piață și ne bucurăm că Top Line a adus în România, în premieră, Indiba, la Silhouette Medical Beauty”, declară Diana Baicu, director Top Line România.

Efectele pozitive ale tratamentului Indiba

Indiba funcționează la o frecvență specifică de 448 kHz, care produce efecte termice și subdermice pentru a obține rezultate încă de la prima ședință. Sistemul patentat Proionic® utilizează tehnologia capacitiv-rezistivă (CAP-RES) pentru a biostimula, vasculariza și hiperactiva țesutul, generând o serie de beneficii cheie.

Rejuvenare facială
Indiba ajută la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, netezind pielea, diminuând ridurile și reducând semnele de îmbatrânire. Îmbunătățește hidratarea și strălucirea pielii, crește elasticitatea acesteia, tonifiază pleoapele și ridică sprâncenele lăsate, și îmbunătățește zona din jurul ochilor (pungi, cearcăne, riduri).

Conturare corporală
Indiba combate celulita și reduce grăsimea corporală. Ajută la reechilibrarea potențialului electric al celulelor, ridicând temperatura internă și activând metabolismul, ceea ce face posibilă eliminarea grăsimii și a celulitei fără a deteriora țesuturile. De asemenea, ajută la previnirea formării de noi depuneri de grăsimi în zonele tratate.

Rejuvenare corporală
Mulțumită radiofrecvenței exclusive de 448 kHz, Indiba poate trata întregul corp pentru a atenua efectele îmbatrânirii și pentru a restabili tinerețea. Este o soluție efcientă care generează un efect de fermitate, îmbunătățește hidratarea și luminozitatea pielii, crește elasticitatea îmbunătățind țesuturile musculare, atât la nivel facial, cât și corporal.
Indiba poate fi utilizat pentru a trata orice zonă a corpului, inclusiv zone specifice, precum picioarele, mâinile, genunchii și brațele, precum și în tratamente specifice, cum ar fi reducerea vergeturilor, la nivelul scalpului pentru a trata căderea părului sau în domeniul ginecologiei, pentru rejuvenare vaginală.
Pentru rezultate maxime, se recomandă un protocol de 6 ședințe, în medie, pentru zona facială, și 10-12 ședințe pentru zona corporală. Tratamentul poate fi urmat și repetat pe toată durata vieții deoarece nu prezintă efecte secundare.

Tratamentul Red Carpet
Indiba ajută la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, netezind pielea, diminuând ridurile și semnele de îmbătrânire, încă de la primul tratament. Reprezintă astfel o soluție eficientă pentru tratamentele efectuate înaintea marilor evenimente de tipul celor red-carpet, tonifiind pleoapele și ridicând sprâncenele, îmbunătățind zona din jurul ochilor (pungi, cearcăne și riduri), crescând elasticitatea, într-un mod non-invaziv. Tenul devine imediat mai strălucitor și radiant, gata de covorul roșu.

Rejuvenare vaginală
Indiba sprijină procedurile estetice ale zonei genitale pentru imbunătățti stima de sine și încrederea pacienților. Acesta completează procedurile invazive standard, pentru a oferi un rezultat rapid și nedureros.
Indiba poate fi utilizat pentru:
• Restabilirea elasticității țesuturilor
• Accelerarea recuperării și vindecării
• Îmbunătățirea tro smului și vascularizația
mucusului
• Hidratarea țesutului

Tratament pentru păr și scalp
Indiba restabilește sănătatea părului, crește fuxul sanguin și grosimea părului și îmbunătățește alimentarea cu oxigen a scalpului și a foliculilor.
Tratamentul poate fi utilizat pentru tratament principal sau ca parte a procedurilor pentru:
• Redensificarea părului cu PRP
• Întărirea părului
• Implanturi de păr

INDIBA® este lider mondial în domeniul radiofrecvenței, având peste 30.000 de dispozitive în clinici și saloane de frumusețe din întreaga lume.

Indiba a fost premiată la nivel internațional cu medalii de aur, la Expoziția Internațională de Invenții de la Geneva sau Madrid, precum și cu distincții pentru design și eficiență în domeniul esteticii.