NovAge, o noua gama de la Oriflame

De aproape 50 de ani, Oriflame este sinonim cu termenul de expert în îngrijirea pielii. Astăzi, intrăm într-o nouă eră cu gama NovAge, o inovaţie cu adevărat revoluţionară în ştiinţa tinereţii pielii. Datorită tradiţiei Oriflame în îngrijirea pielii şi a expertizei puternice în domeniul anti-îmbătrânirii, putem identifica, combate şi repara semnele specifice de îmbătrânire.

8922859_preview

În cadrul evenimentului desfășurat pe 6 aprilie, la SOFA World Cusine, invitații s-au familiarizat cu o nouă gamă de îngrijire a pielii, ce acționează la nivelul semnelor specifice de îmbătrânire: NovAge.

Editorii de frumusete ai principalelor reviste glossy, bloggeri de lifestyle si frumusețe și vedetele au descoperit cele 3 linii ale gamei NovAge.

Printre invitați s-au aflat: Alina Eremia, Andreea Raicu, Sonia Argint Ionescu, Giulia Anghelescu, Geanina Ilies, Claudia Pavel, Dana Sota și Alexandra Badoi.

 

Karolina Georgieva, Director General Oriflame România și Ștefania Marian, Director de Marketing Oriflame România, au vorbit despre gama NovAge și au prezentat inovațiile științifice aflate la baza noilor produse dedicate îngrijirii anti-îmbătrânire.

NovAge este un brand personalizat cu game de îngrijire avansată a pielii, ce acţionează asupra nevoilor specifice care apar pe parcusul procesului de îmbătrânire și care pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante.

Fiecare rutină specifică NovAge de îngrijire a pielii are la bază inovaţii ştiinţifice, este îmbogăţită cu tehnologii avansate şi extracte naturale de celule stem din plante şi se bucură de rezultate demonstrate prin teste clinice.

Alege NovAge Ultimate Lift pentru a reda elasticitatea pielii, NovAge Ecollagen pentru a reduce ridurile sau NovAge True Perfection pentru a amplifica luminozitatea, iar aspectul pielii tale va fi mai aproape de perfecţiune.

 

Ce este extractul de celule stem din plante?

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă NovAge. Celulele stem din plante reprezintă o sursă preţioasă a regenerării eterne în plante. Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect. Acesta este extractul de celule stem din plante.

NovAge TRUE PERFECTION

O piele ternă, deshidratată şi pori măriţi; acestea sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi îţi arată că este timpul să acţionezi, pentru a amâna apariţia primelor semne de îmbătrânire. Descoperă NovAge True Perfection, gama noastră de îngrijire avansată a pielii, special dezvoltată pentru tinerele femei cu un stil de viaţă agitat. S-a dovedit clinic faptul că True Perfection desăvârşeşte pielea, conferindu-i un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă. Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi factori externi de stres duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular. Gama True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare – extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi ridurilor.

 

NovAge ECOLLAGEN

Este timpul să transformi liniile care adaugă ani pe chipul tău, cu NovAge Ecollagen – gama noastră de îngrijire avansată a pielii, cu beneficii antirid, ce netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura – beneficii dovedite clinic! Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea. Vei vedea şi simţi diferenţa prin reducerea semnificativă 3D a ridurilor în lungime, adâncime şi lăţime şi un ten mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

 

NovAge ULTIMATE LIFT

Pierderea fermităţii îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.

Dar acum, poţi da timpul înapoi. Îţi prezentăm NovAge Ultimate Lift, noua noastră gamă avansată

anti-îmbătrânire. Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting,

cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii.

Gama NovAge Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia noastră revoluţionară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre ştiinţifice, s-a demonstrat faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea.

NovAge Ultimate Lift: o inovaţie remarcabilă în ştiinţa fermităţii şi liftingului – acum poţi da timpul înapoi.

 8922845.psd_preview 9188231.psd_preview 9292991.psd_preview

Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conține cele 6 produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi  și cremă de noapte.

Setul NovAge True Perfection costă 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift 259 lei.