TRUVIVITY by NUTRILITE™

În ultimii ani, blogurile, revistele de sănătate, orele de nutriție și emisiunile dedicate preparării mâncărurilor au fost dominate de ideea unei nutriții sănătoase. Pielea este, de asemenea, un indicator al sănătății. O piele luminoasă, radiantă, reflectă către lumea exterioară cum ne simțim în interior. O piele sănătoasă este ca o afirmație: „Mă simt bine, am grijă de mine și am încredere în mine”. Așa că folosim creme și loțiuni hidratante pentru a îmbunătăți aspectul exterior al pielii. Dar o mare parte dintre factorii de stres pentru piele vin din interior: obiceiuri alimentare nesănătoase sau lipsa somnului suficient sunt doar doi dintre factorii care afectează negativ sănătatea pielii. De aceea, noul TRUVIVITY by NUTRILITE™ funcționează din interior spre exterior – deoarece cu TRUVIVITY, ADEVĂRATA FRUMUSEȚE VINE DIN INTERIOR.

Truvivity group product shot

Truvivity group product shot on white background

TRUVIVITY by NUTRILITE™ este noua marcă de la Amway, care constă în suplimente de înfrumusețare și băutură din pudră, fiind realizate pentru a susține sănătatea pielii, cu un amestec de ingrediente bogate în nutrienți. Suplimentul de înfrumusețare oferă vitaminele A, C și zinc, care contribuie împreună la menținerea unui ten normal. În plus, vitamina C și zincul ajută la protecția celulelor pielii împotriva stresului oxidativ. Băutura de înfrumusețare este un supliment care conține vitamina C, ajută la formarea colagenului pentru o funcționare normală a pielii și contribuie la reducerea oboselii.

 

Truvivity Beauty Supplement and Beauty Powder Drink product shot

 

TRUVIVITY – ADEVĂRATA FRUMUSEȚE VINE DIN INTERIOR

În timp ce alte produse de acest gen oferă rezultate rapide și vizibile la nivelul suprafeței pielii și diminuează aspectul de linii fine și riduri, TRUVIVITY by NUTRILITE™ începe să acționeze din interior. Sistemul de înfrumusețare conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, este complementar regimurilor de înfrumusețare de zi cu zi și vizează frumusețea pielii prin folosirea a două complexe noi:

Truvivity Beauty Supplement pack

Complexul PhytoInfuse™ conține un trio de extrase din plante: măceșe, goji chinezesc și semințe de struguri care ajută la protecția celulelor organismului împotriva radicalilor liberi. Ceramidele din grâu din Complexul PhytoCeramide sunt ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral.

 

Un nou nivel de piele luminoasă

„Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră poate deveni mai subțire și ceramidele din epidermă (primul strat exterior de piele) devin mai puțin dense și nu mai au puterea să lucreze ca o barieră eficientă pentru organism”, spune Dr. Dawna Venzon, Senior Cercetător la Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al Amway. „Acest fapt are ca rezultat o piele mai subțire și mai uscată”.

Sistemul de înfrumusețare TRUVIVITY by NUTRILITE™ oferă o soluție cu adevărat eficientă pentru înfrumusețare. Spre deosebire de abordările convenționale de îngrijire a pielii, care au drept scop hrănirea pielii din exterior, TRUVIVITY by NUTRILITE™ oferă suplimente alimentare care acționează din interior. Sistemul complet constă într-un supliment de frumusețe ingerabil și, complementar, o pudră de băut.

Bazat pe complexul PhytoInfuse™ vitamina C și zinc, suplimentul de frumusețe este special conceput să ajute la eliberarea pielii de stresul oxidativ. Două tablete sunt administrate în fiecare seară, având rolul unui program zilnic de îngrijire a pielii. În timpul nopții, acesta folosește ritmul de refacere a pielii pentru a combate efectele negative ale mediului asupra pielii, cum ar fi: expunerea la soare, poluarea sau urmele unei vieți haotice.

 Băutura din pudră este complementară suplimentului. Oferă vitamina C, zinc și complexul PhytoCeramide, precum și extractul de merișoare. Băutura răcoritoare cu aromă de grepfrut poate fi savurată dimineața sau pe tot parcursul zilei, iar substanțele sale nutritive ajută la reducerea oboselii și contribuie la menținerea sănătății pielii.

 

În viitor, linia TRUVIVITY by NUTRILITE™ va fi extinsă cu produse noi pentru un sistem de înfrumusețare care acționează din interior spre exterior.