A mai rămas o lună până la BEST OF SNOOKER!

Doar o lună ne mai desparte de prima gală “Best of Snooker”, unde numărul 1 mondial la skooker – Mark Selby va întalni alte două staruri ale aristocraticului sport: Neil Robertson și Judd Trump! Mult așteptatul eveniment va avea loc pe 22 mai 2016, la Circul Globus din București!

Afis Best Of Snooker

În urmă cu două zile, la celebrul teatru Crucible din Sheffield, liderul mondial Mark Selby l-a învins pe Robert Milkins, cu 10-6, în primul tur al Campionatului Mondial. „Bufonul din Leicester” a oferit în meciul cu Milkins una dintre fazele care i-au adus porecla de „Bufon”. „Asul din Pachet” Judd Trump și Neil Robertson – „Mașinăria din Melbourne”, au fost considerați principalele amenințări ale lui Ronnie O’Sullivan, australianul – fost campion mondial în 2010 părăsind însă marți seara Campionatul Mondial de la Crucible. Englezul Judd Trump, finalistul ediției din 2011 a făcut o figură frumoasă la Crucible, calificându-se joi, după o răsturnare de scor fenomenală, între cei mai buni 16 jucători ai ediției din acest an a Campionatului Mondial De Snooker.

 Mark Selby, Neil Robertson și Judd Trump vor fi prezenți pe 22 mai 2016 la București, cu ocazia evenimentului demonstrativ „Best of Snooker”, ordinea triunghiularului fiind  următoarea:

     Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

     Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

     Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Fanii snookerului pot comanda bilete de pe BILETOO.ro, BILET.ro, EVENTIM.ro sau în format fizic de la librăriile Eminescu, Librarium, Cărturești, Humanitas, de la standul BiletFan de la stația de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agențiile TUI Travel, Eurolines, Palatul Copiilor și Teatrul Elisabeta.