Scala Events – o nouă abordare în lumea evenimentelor

Joi, 29 noiembrie, Scala îşi deschide porţile pentru prima dată, în Pipera, pentru inaugurarea unui spaţiu inedit în organizarea evenimentelor. Cocktailul de lansare va aduce împreună jurnalişti, vedete, oameni de fashion & lifestyle şi colaboratori pentru o prima seară dintr-un lung şir de viitoare evenimente deosebite ce vor fi găzduite la Scala.

Situat la parterul Cubic Center din Pipera-Tunari, Scala este un spaţiu versatil de organizare a evenimentelor, ce dispune de două săli, una cu o capacitate de 130 persoane (table setup) şi 200 persoane (cocktail setup), iar cealaltă cu o capacitate de 230 persoane (table setup) şi 400 persoane (cocktail setup). Designerul Agnes Lukacs a reuşit să creeze un cadru natural şi organic prin îmbinarea de plante, forme geometrice simple şi efecte deosebite de lumină.

Cele două nume legate direct de Scala sunt Ilan Laufer şi Daniel Drăghici. Ilan Laufer este un om de afaceri cunoscut, iar Daniel Drăghici este un tânăr antreprenor ce activează în sfera organizării de evenimente şi a impresariatului artistic. Opinia lor  este că abordarea originala Scala este benefică pentru piaţa evenimentelor din România şi au aşteptări mari de la acest nou proiect.

Lansarea va avea loc, joi, 29 noiembrie la ora 20.00, în cadrul unui eveniment ce îşi propune sa îi familiarizeze pe invitaţi cu noua abordare Scala.