A treia serie din LazyTown aduce noi aventuri, noi gadget-uri şi o nouă Stephanie!

LazyTown, premiatul serial TV pentru copii, revine cu episoade noi. Producţia celei de-a treia serii a început după ce Turner Broadcasting a achiziţionat compania LazyTown în septembrie 2011. Noul sezon va avea 13 episoade a câte 30 de minute.

Creatorul serialului, Magnus Scheving, va fi din nou Sportacus, eroul plin de energie, iar o nouă actriţă o va interpreta pe Stephanie, micuţa care vrea să devină dansatoare. Alături de ei se vor regăsi toate celelalte chipuri familiare din LazyTown, chiar şi personajul negativ Robbie Rotten.

Rolul lui Stephanie, fetiţa cu părul roz şi mereu bine dispusă căreia îi place dansul, va fi interpretat de Chloe Lang, în vârstă de zece ani, care o înlocuieşte pe Julianna Rose Mauriello. Născută în Connecticut, Statele Unite ale Americii, Chloe a participat la multe concursuri de dans şi este deja o dansatoare experimentată.

LazyTown este brandul de divertisment pentru copii care promovează într-un mod amuzant un mod de viaţă sănătos. Creat de islandezul Magnus Scheving, care este şi personaj al serialului, programul a fost urmărit de peste 500 de milioane de copii şi difuzat în peste 170 de ţări din întreaga lume. LazyTown colaborează în prezent cu agenţii guvernamentale din toată lumea pentru dezvoltarea unor programe de durată în domeniul sănătăţii, alături de organizaţii cu scop similar, precum Change4Life, Fundaţia Americană de Fotbal şi Mediterranean Diet.