Absolut COLOR prezintă CRAZY P, PILLOWTALK, RICK WADE

După BACKYARD WEEKEND 2012 şi o scurtă vacanţă de vară, COLOR revine pe 24 august la Palatul Ghika, cu un prim eveniment dintr-o serie de 10, desfăşurate sub semnul ABSOLUT COLOR.

Muzică de dans britanică. Crazy Penis aka Crazy P sunt “crazy” de-a binelea, însă doar atunci când vine vorba de ales nume de proiect şi îmbinat Soul, Disco şi House într-un fel nemaiauzit. Veniti din Marea Britanie, Todd şi James Baron s-au întâlnit prima oară în 1995 la Nottingham University şi au semnat curând cu label-ul Paper Recordings din Manchester. Au lansat de atunci şase albume şi mai multe single-uri, totul începând cu „Digging Deeper” lansat în 1996. Au urmat turnee numeroase în Australia unde fanii cei mai numeroşi îi cereau intensiv. Pe piesa lor, „There’s A Better Place”, se pot auzi sample-uri din celebrul cântec „Pure Imagination” din filmul Willy Wonka & The Chocolate Factory.

Materialele la Visionquest, Life & Death sau Wolf + Lamb vorbesc de la sine pentru cei mai mulţi dintre fani. S-au regăsit la taclale şi visări pe lângă pianina din bucătăria lui Ryan. Tello cu chitara, iar Sammy la pianul electronic Wurlitzer. Totul a venit de la sine, cântece născute de nicăieri. Sammy a adăugat voci, iar totul a căpătat forma a ceea ce Arthur Russell ar numi compoziţii tip “first thought, best thought”. Jam sessions-urile de improvizaţii au fost trase curând pe aplicaţii de iPhone înainte de-a trece
la fierberea din Adevăratul Studio, “laboratorul” aflat în apropiere de casa lui Ryan. Iar de-acolo, în mod evident, totul s-a transformat în fermecătoare cântece Pop de dans.

Rick Wade s-a născut într-un orăşel din vestul Michigan-ului, la mai puţin de-o oră de South Side din Chicago. În mijlocul anilor ’80, în timp ce studia la University of Michigan, Wade şi-a făcut loc cu primele lui petreceri de Deep Underground House la Nectarine Ballroom, locaţia unde Jeff „The Wizard” Mills a devenit renumit, mai mult prin Techno decât prin House. Simultan, Wade a întreţinut şi un show radio cu mix-uri excelente la WCBN numit „Journey To The Land of House.” Emisiunea s-a dovedit un real succes, totul mergând în mână bună cu gigurile din Detroit şi împrejurimi.
A plusat în 1993 şi, mulţumită lucrurilor care mergeau tot mai bine, Wade a reuşit să-şi facă propriul studio şi să pună bazele propriei case de discuri pe care a numit-o Harmonie Park. Wade şi-a lansat materialele atât prin label-ul propriu, cât şi prin Trackmode, Moods and Grooves, ATC, M3, Elevate, Chord 44/Container sau Out Of The Box.

Preţul intrării va fi 20 de lei până în ora 00:00 şi 30 de lei după.

Data: vineri, 24 august 2012, de la 22:00
Organizator: Color – www.coloring.ro
Locatie: Palatul Ghika
Adresa: Str. Doamna Ghica Nr. 5