The Fresh și Bilete.ro oferă primelor 100 de bilete cumpărate la Bonobo o inivitație gratuită la THE MISSION Dance Weekend

Bilete.ro oferă primelor 100 de bilete cumpărate la Bonobo o invitație gratuită la The Mission Dance Weekend .

 The Fresh si Bilete.ro

BONOBO a început în luna aprilie să uimească publicul larg, de sute de mii, cu performanțele sale live alături de întreaga trupă de instrumentiști care îl urmează în turneul mondial de promovare al celui mai recent album ”The North Borders”.

The Fresh aduce această experiență și la București  pe 15 Septembrie la Arenele Romane. Spectacolul realizat de geniul melodic inimitabil al lui Green întâmpină instrumentalul electronic fară margini, basul și tobele ispititoare. Artistul, unul dintre cei mai apreciați producători și DJ de la Ninja Tune – un nume cu greutate în industria muzicii electronice de peste 20 de ani revine în toamnă să uimească publicul român. Încă o dată artistul pregătește fanilor  o surpriză de mari proporții  aducând cu el un Special Guest.

Bilete.ro a pregătit o ofertă specială pentru a te bucura de concert dar și de festivalul electronic de la Hanul Piraților și oferă automat o invitație gratuită la The Mission Dance Weekend primilor 100 de bilete vândute la Bonobo.

Litoralul Mării Negre vă așteaptă la cea de-a șasea ediție The Mission Dance Weekend la Hanul Piraților, Năvodari, pe 9 respectiv 10 august cu Booka Shade și Telepopmusik în live act dar și excepționalele DJ Set-uri Art Department, Joris Voorn, Davide Squillace și Giuseppe Ottaviani.

Te poți bucura de cele doua mari show-uri doar prin rețeau de vânzare Bilete.ro pe www.bilete.ro

Promoția este valabilă doar pentru comenzile de bilete cu opțiunea curierat sau la Casieria Bilete.ro de la Hotelul Ibis București.