Accesoriile pentru tablete de la Logitech, în magazinele din România

Începând din această lună, Logitech aduce în România întreaga gamă de accesorii pentru tablete și dispozitive portabile. Cea mai în vogă categorie IT a ultimilor ani dispune acum de accesorii de top cu un design modern care aduc un plus de confort, protecție și productivitate experienței pe tablete.

Gama de dispozitive este dezvoltată pentru iPad și tabletele Android, precum Samsung Galaxy Tab 10.1 și altele, dar si pentru smartphone-uri precum iPhone, noul Samsung Galaxy S3 sau HTC One X. Acestea vor permite utilizatorilor să folosească la potențial maxim tableta, oriunde o vor folosi.

„În România, tabeletele nu se află doar într-un trend de imagine ascendent, rapoartele din ultimul trimestru arătând că acestea au contribuit la cresterea pieței IT” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova. „Astfel, lansarea accesorilor pentru tablete pe piața din România era un pas firesc. Ele întregesc experiența pe care utilizatorii o au cu tabletele personale”.

Dispozitivele pentru tabletele iPad și Android numără de la tastaturi până la boxe și ajută la crearea unui mediu perfect pentru tablete și pentru nevoile imediate: de la citirea update-urilor de pe Facebook, postarea unei imagini pe blogul personal până la împărtășirea melodiei preferate.

Logitech Speaker Stand se integrează perfect în orice încăpere și poți asculta muzică în timp ce analizezi rețeta pentru un desert gustos sau urmăresti un film așezat confortabil în pat.

Logitech AV Stand permite urmărirea și partajarea de conținut pe televizor. Cu telecomanda poți manipula conținutul de pe tabletă iar sistemul de andocare încarcă dispozitivul.

Logitech Tablet Keyboard este o tastatură portabilă cu o carcasă protectoare și un stand.

Logitech Keyboard Case este o tastatură – carcasă protectoare cu un design arătos.

Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatură-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se închide și se deschide precum o carte. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare

Logitech Wireless Headset îți permite să te bucuri de filme, jocuri sau apeluri Facetime printr-o conexiune Bluetooth.

Logitech Wireless Boombox este o boxă portabilă ce oferă până la opt ore de muzică prin Bluetooth. Fără a face rabat de la calitatea audio, Logitech Mini Boombox este o boxă-difuzor Bluetooth extrem de compactă.

Sistemul audio Logitech Wireless Speaker nu include cabluri și permite plasarea acestuia în orice loc, la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android.

Logitech Tablet Speaker este o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on ce oferă conveniență maximă și portabilitate.

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices face streaming de pe un smartphone sau o tabletă către sistemul audio dorit, folosind conectivitatea wireless Bluetooth, astfel muzica poate fi ascultată pe orice dispozitiv audio.