Logitech lansează o boxă wireless portabilă cu sunet extrem de clar

Conectivitatea şi design-ul atrăgător îl recomandă pe Logitech X100 Mobile Speaker drept companionul musical perfect

Logitech a lansat Logitech X100 Mobile Speaker, o boxă arătoasă ce poate fi folosită în orice loc şi care asigură cel mai bun sunet din clasa sa.

X100MobileSpeaker_FAMILY_ALL_1 Logitech X100_4 Logitech X100_1

Cu un design extrem de atrăgător, Logitech X100 Mobile Speaker este o boxă de dimenisuni mici, dar care oferă un sunet clar şi plin. Oriunde o folosesti, Logitech X100 se conectează prin Bluetooth la dispozitivul responsabil cu muzica, bateria sa garantează o utilizare de cinci ore iar microfonul integrat îţi permite să porţi convorbiri telefonice hands-free.

 “Am conceput Logitech X100 Mobile Speaker pentru a oferi o experienţă connect-and-play intuitivă,” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria şi Moldova în cadrul Logitech. “Design-ul său compact face ca transportarea lui să fie uşoară, oriunde te duci, iar redarea muzicii de pe dispozitivul tău cu Bluetooth este la îndemână. X100 este un companion de călătorie perfect.”

Logitech X100 Mobile Speaker va fi disponibil în cinci culori îndrăzneţe care evidenţiază stilul foarte personal al boxei: gri, galben, portocaliu, roşu şi verde. Boxa se încarcă cu ajutorul unui cablul micro-USB.

Preţ şi disponibilitate

Logitech X100 Mobile Speaker va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

 

Despre Logitech

Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI).