Activit Imuno Forte – un antigripal eficace, fara reactii adverse si ace!

 

Lactoferina si  imunoglobulinele G naturale din colostru , ingredientele de baza din suplimentul alimentar  Activit Imuno Forte,   stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

Sezonul rece este perioada in care imunitatea organismului este destul de scazuta, iar in aceste  perioade de tranzitie climatica virusii gripali sunt mult mai activi.

Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gât, dureri usoare de cap, febra, starea de oboseala; Potrivit unui studiu, in medie,  fiecare adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durând trei sau patru zile.

Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imunomodulatoare inclusiv ca mijloc de preventie.

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, având proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene

Lactoferina interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana previne, trateaza si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”.

Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de sechestrare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii. Si nu in ultimul rând, mecanisme altele decât simpla retinere a fierului sunt implicate in actiunea lactoferinei, precum blocarea metabolismului carbohidratilor  microorganismelor sau destabilizarea peretelui celular bacterian.

Lactoferina ajuta la scaderea stresului oxidativ de la nivelul tesuturilor, stres oxidativ ce se poate transforma intr-un factor declansator al unor boli precum cancerul.

Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul de „prima data” (muls in primele 12 ore dupa fatare) sunt utilizate de catre sistemul imunitar pentru a identifica si neutraliza agentii straini organismului nostru, precum bacteriile si virusurile. Exista o mare diversitate de imunoglobuline, lucru ce permite sistemului imunitar al organismului sa recunoasca o varietate la fel de mare de agenti straini. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor care se gasesc in sânge, lichidele tisulare si in colostrul proaspat, ca si pondere si mod de actiune este imunoglobulina G (Ig G). Este singura capabila sa treaca bariera placentara si sa confere imunitate pasiva fatului. Continutul ridicat in imunoglobuline,  in special Ig G, al colostrului ii confera acestuia calitati exceptionale fiind absorbit rapid de catre organismul noului nascut ajutând la consolidarea sistemului imunitar al acestuia, protejându-l astfel de infectiile virale sau bacteriene.

Cum si pentru ce administram Activit Imuno Forte

Activit Imuno Forte produs de Aesculap Prod, companie  parte integranta  a  grupului ROPHARMA, este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu  pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.

Este un supliment  alimentar fara efecte adverse, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora.

Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi. O cutie de Activit Imuno Forte contine 12 comprimate. Pretul recomandat de producator este de 23 lei.

Produsul poate fi achizitionat si de pe site-ul oficial Ropharma: www.ropharma-healthcare.ro