Activitati pentru copii, dupa scoala sau gradinita, la Pescariu Sports&SPA

Conform unor studii recente, Romania se afla pe locul trei in Europa la obezitatea infantila. La nivel mondial, obezitatea infantila este unul dintre cele mai ingrijoratoare trenduri in ceea ce priveste sanatatea publica. In ultimii 30 de ani numarul copiilor obezi la nivel mondial s-a triplat, proportie pastrata si de numarul afectiunilor conexe generate de obezitate: hipertensiune arteriala, astm, colesterol sangvin crescut (hipercolesterolemie), etc.

Una dintre cele mai bune arme in preventia obezitatii infantile este sportul, care corelat cu respectarea unui program de scoala, cu activitatile sociale si cu alimentatia constant si corect adaptata poate da rezultate satisfacatoare.

Printre beneficiile aduse de activitatile sportive se numara atat reducerea riscului de obezitate si asigurarea unei bune conditii a inimii, a oaselor si a muschilor, precum si o stare psihica buna si performante intelectuale.

Pescariu Sports & SPA, clubul de sport si wellness din zona Floreasca, ofera 9 tipuri de clase pentru copii, care combina sportul cu educatia si socializarea: Gimnastica, Scrima, Dans, Karate, Tenis si Mini Tenis, Sah, Squash, Inot, Yoga.

“Cursurile pentru copii sunt gandite astfel incat sa le ofere acestora sansa de a se dezvolta fizic, dar si de a-si crea legaturi, de a socializa, de a-si intari mentalul si de a lucra in echipa. Majoritatea cursurilor incep la ora 17:00 si continua intr-un mod placut programul zilnic al copiilor. Fiecare dintre aceste activitati este recunoscuta pentru avantajele sale: putem vorbi de siguranta si increderea in sine pe care ti le da practicarea unui sport precum karate, de postura si flexibilitatea pe care ti le ofera gimnastica sau de exercitiul intelectual asigurat de un joc precum sahul.” a declarat Ioana Georgescu, Manager Pescariu Sports&SPA.

Despre Pescariu Sports&SPA

Conceptul Pescariu Sports&SPA s-a slefuit treptat in anii de experienta ai proprietarilor sai, oferind astazi servicii premium atat in sportul de performanta, cat si in domeniul wellness. O oaza de relaxare pe malul Lacului Tei, clubul adaposteste o sala de fitness performanta, sali dedicate cursurilor de group fitness, cycling, squash si box, o piscina interioara si una exterioara ambele semi-olimpice si o zona de wellness cu SPA si masaj.

Anul trecut clubul a inaugurat AQUA by Pescariu Sports&SPA, cea mai mare si luxoasa piscina exterioara din Bucuresti, o locatie perfecta pentru evenimentele de succes din capitala, pe timp de vara.

Iubitorii de sport in aer liber mai au la dispozitie 8 terenuri de tenis practicabile 12 luni pe an si un teren de fotbal cu instalatie de nocturna.

Pentru copii, in ultimul an, clubul a promovat si „sportul mintii”, o provocare foarte bine primita in randul celor mici. Au introdus astfel cursul de sah, pe langa cele deja existente de tenis, squash, inot, gimnastica, dans, karate, scrima si yoga.