Trotinetele prind viata în România

Sambata, 8 septembrie, te invitam la un eveniment cu intrare LIBERA in urma caruia trotinetele nu vor mai fi doar o joaca de copii.

Razor, cel mai iubit brand de trotinete, va invada oficial Romania sambata, rapperul DOC fiind „maestrul de ceremonie” al evenimentului.

Asa ca fie ca vrei sa fii printre primii initiati intr-un NOU SPORT urban extrem, fie ca esti in cautare de metode de TRANSPORT ALTERNATIV, te invitam sa incerci noile modele Razor, si sa ne spui cum ti se pare „datul pe trotineta”.

La eveniment va fi prezent pentru demonstratii, dar si pentru a va invata pas cu pas mersul pe trotineta si cateva trucuri, experimentatul Johan Grunwald: campionul trotinetei in Scandinavia, clasat în top 20 atleti pe trotineta de catre International Scooter Association.

PROGRAM

Partea I

10.00 O EXTREM de buna dimineata! Trotinete profesioniste, dar si de oras, marca Razor va intampina la Skate-park-ul din Herastrau.

10.20 Sa vedem ce pot face aceste „jucarii”.
Riderul profesionist Johan Grunwald ne face o demonstratie de 20 de minute, pe un Pro-Scooter, a capacitatilor unei trotinete.

10:40. Receptie pentru presa la Baraka (prezentarea produselor si a celor 2 parteneri, discutii libere, testarea trotinetelor de catre jurnalisti )

11.00: ”Testeaza-le si tu!” . Participantii la eveniment sunt invitati sa deguste „datul cu trotineta”.
Copiii curajosi pot incerca si ei trotinetele speciale pentru ei, iar cei care se prind cel mai repede cum se face asta, sunt premiati cu diverse produse promotionale marca Razor. Experimentatul Johan ii va asista pe cei doritori sa invete cateva trickuri simple pe trotineta

12:00-12:20: Johan incheie prima parte a zilei cu o noua demonstratie a talentului sau pe trotineta.
12:30–13.30: Sesiune de autografe din partea lui Johan.

Partea a II-a

17.00 Prezentarea produselor catre public, discutii libere cu vizitatorii
17.10 Demonstratie de „dat pe RipStick” din partea unor tineri rideri romani
17.30 Concurs cu premii pentru amatorii de trickuri pe trotineta
17.50 Johan ne arata un ultim set de secrete in „datul extrem” cu trotineta
18:10 Vizitatorii sunt invitati din nou sa incerce produsele, iar Johan le arata pas cu pas cum sa faca o serie de scheme pentru incepatori pe trotineta. Curajosii sunt premiati cu produse marca Razor
19.30 Johan incheie ziua cu o ultima sesiune de autografe si discutii libere despre sportul preferat.