ACTRIȚA MARGOT ROBBIE, IMAGINEA NOULUI PARFUM PENTRU FEMEI, DEEP EUPHORIA CALVIN KLEIN

Calvin Klein, Inc., filială a PVH Corp. și Calvin Klein Fragrances, divizie a Coty Inc., anunță că actrița Margot Robbie va fi protagonista campaniei internaționale TV și în print, pentru noul parfum pentru femei al brandului, deep euphoria Calvin Klein, care va fi lansat la nivel global în August 2016.

Capture

Margot Robbie a atras pentru prima data atenția când a jucat în The Wolf of Wall Street, filmul lui Martin Scorsese, nominalizat la Oscar și câștigător al unui premiu Globul de Aur. Ulterior, actrița a obținut și alte roluri importante, în pelicule precum Focus, cu Will Smith; The Big Short cu Christian Bale, Ryan Gosling și Brad Pitt și Whiskey Tango Foxtrot cu Tina Fey. Vara aceasta, Margot va juca în rolul lui Jane Porter în The Legend of Tarzan, alături de Alexander Skarsgård și în cel al lui Harley Quinn în mult așteptatul film Suicide Squad, alături de Will Smith și Jared Leto.

euphoria Calvin Klein este o franciză importantă din cadrul brandului Calvin Klein, iar lansarea parfumului deep euphoria în portofoliul nostru va sprijini procesul de inovație și dezvoltare ce caracterizează afacerea Calvin Klein”, spune Vincent Brun, Senior Vice President în cadrul departamentului de Global Marketing la Calvin Klein Fragrances, Coty Inc. „Margot Robbie surprinde perfect feminitatea modernă a femeii deep euphoria, cu care credem că femeile din întreaga lume vor rezona”.

”Suntem foarte încântați să lucrăm cu Margot pentru campania noului parfum lansat în portofoliul Calvin Klein Fragrances”, mărturisește Melisa Goldie, Chief Marketing Officer în cadrul Calvin Klein, Inc. „Frumusețea și talentul ei sunt o expresie a moștenirii incredibile a femeilor care au fost protagoniste în campaniile Calvin Klein de-a lungul timpului”.

Margot Robbie a participat la ediția din 2016 a evenimentului Costume Institute Benefit la Metropolitan Museum of Art în New York, unde a purtat o creație semnată Calvin Klein.

Ea se alătură unui grup memorabil de actrițe și modele faimoase ale Calvin Klein Fragrance, care au fost protagoniste în campaniile iconice de publicitate ale brandului, printre care Kate Moss, Scarlett Johansson, Christy Turlington Burns, Natalia Vodianova, Rooney Mara, Diane Kruger și Doutzen Kroes. Campaniile Calvin Klein au provocat controverse de-a lungul timpului, au lansat cariere și au captat imaginația publicului timp de patru decenii.

Calvin Klein, Inc., filială a PVH Corp., este una dintre cele mai importante case de modă și marketing din lume. Ea creează și vinde colecții inedite pentru bărbați și femei și o gamă de alte produse fabricate și comercializate printr-o rețea extinsă de contracte autorizate și alte parteneriate în jurul lumii. Produsele sub brandul Calvin Klein includ rochii și costume pentru femei, articole vestimentare pentru bărbați, articole sportive pentru bărbați și femei, îmbrăcăminte pentru golf, jeans, lenjerie, parfumuri, ochelari de soare, tricotaje, încălțăminte, costume de baie, bijuterii, ceasuri, genți, accesorii din piele și elemente de amenajare a casei (inclusive piese de mobilier). Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați calvinklein.com.

Cu o tradiție ce se menține de peste 130 de ani, PVH Corp. excelează în dezvoltarea brandurilor și business-urilor cu tradiție americană bogată, devenind una dintre cele mai mari companii de articole vestimentare din lume. Are peste 30,000 de asociați ce operează în peste 40 de țări, cu câștiguri de peste 8 miliarde de dolari în 2015. Deține brandurile iconice Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo, Warner’s și Olga și comercializează o varietate de bunuri sub umbrela acestora și a altor branduri cunoscute la nivel național și internațional. Brandul Speedo este autorizat pentru America de Nord și Caraibe, permanent subsidiar al Speedo Internatioanl, Ltd.

 

CREDIT EDITORIAL: deep euphoria Calvin Klein

IMAGE CREDIT: © 2016 Neil Rasmus BFA

SOCIAL MEDIA: facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein; youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; periscope.tv/calvinklein; instagram.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein snapchat: calvinklein brand handle: @calvinklein