Wolford 65th Event

Wolford a ales luna femeii pentru celebrarea celor 65 de ani de existenta in cadrul unui eveniment aniversar dedicat eternului feminin. Wolford exprima esenta luxului pentru piele si a unui univers de atingeri de neuitat. In atmosfera de exclusive glam, pe muzica unor femei puternice, Wolford a expus produse care au marcat istoria industriei de fashion: primul ciorap toeless din lume, primul ciorap fara cusaturi din lume, primul body fara cusaturi din lume, inovatiile din categoria produselor de remodelare, precum si produse de lenjerie intima, cu design exclusiv si atemporal, pentru care Wolford a si primit distintia de cel mai bun furnizor din lume (UK Lingerie Awards).

 wolford 65th event8

Piesele iconice lansate cu ocazia aniversarii,  Image String Body si Image Tights, au fost puse in valoare prin gratia a doua balerine care au interpretat un dans contemporan. Piesele surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang).

 Photo Credit: Ionut Dobre

Campania vizuala aniversara poarta semnatura renumitului fotograf de moda,  Mario Testino. Imaginile sale ajung la esenta  unei feminitati emotive, cu încredere în sine, senzuala și estetica fiind în același timp eleganta și provocatoare.

 Photo Credit: Ionut Dobre

Wolford a dus o munca de pionierat in segmentul dresurilor si al lenjeriei, prin inovatii tehnologice si cercetare continua pentru a oferi femeilor cea mai buna calitate si un stil inconfundabil. Portofoliul Wolford cuprinde segmentul de legwear, lenjerie intima, accesorii, bodywear si ready to wear. Tehnologia inovatoare de tricotat, alaturi de creativitate designerilor continuă să fie punctele forte ale brandului, permițând companiei sa ocupe pozitia de lider.

Wolford este un sinonim pentru calitate și lux accesibil pentru piele, acum ca și în trecut.