Ad Hoc este un mic bistro de pe Calea Victoriei, cu geamuri mari, câteva mese într-o cămăruță scăldată într-o lumină plăcută, aspect prietenos și miresme culinare românești ce plutesc dintr-o camera alăturată, o bucătărie micuță, dar cu posibilități.
Povestea minunată a Ad Hoc Bistro stă în talentul proprietarului, ce este, totodată, bucătarul. Acesta se numește Bogdan Cervenschi, Cervi pentru prieteni și clienti, nume de alint inscripționat și pe fițuicile de pe mese, și este un maramureșean foarte plimbat prin lume, dar îndragostit de bucătăria românească și de resursele de hrană românești: carne, ouă, legume, brânzeturi. Talentul său îmbină aceste produse cu originalitate, ospitalierul Cervi încercând să exploateze combinații personale de gust din alimentele de bază ale românilor.
Meniul inscripționat pe o tăbliță face promisiuni delicioase și conține chiar și produse de post, precum Ciupercuțele haiducești cu mămăliguță.
Printre preparatele ce vă pot bucura papilele gustative dacă vă decideți să vizitați Ad Hoc Bistro se numără și dorada proaspătă cu legume pe grătar, supa cremă de mazăre cu găluște de brânză și ceapă crocantă și somonul marinat la grătar cu sparanghel, în sos de vin alb.
O vizită pe Calea Victoriei, numărul 224 la Ad Hoc Bistro merită încheiată cu dulce, deserturile din bucătăria lui Bogdan Cervenschi fiind, de asemenea, un deliciu.