Adauga savoare intalnirilor romantice de Ziua Indragostitilor cu aroma inconfundabila a unui Aperol Spritz

Urmează o zi cu totul specială pe care o pregătim până la cele mai mici detalii ca să celebrăm iubirea. Pentru că de cele mai multe ori un gest face cât o mie de cuvinte, impresionează-ți persoana iubită cu portocaliul intens și infuziile inconfundabile de portocale dulci amărui ale unui Aperol Spritz.

Fie că alegeți să vă relaxați pe canapeaua din living și să urmăriți un film, să petreceți o seară efervescentă în oraș sau să pregătiți împreună o cină delicioasă, Aperol Spritz adaugă un twist de culoare serii tale și este aperitivul perfect pentru clipele frumoase la care cu toții visăm de Ziua Îndrăgostiților.

Într-un puternic spirit romantic, Aperol Spritz reprezintă echilibrul perfect între aromele armonizate cu gustul de vanilie, portocaliul jovial al unei seri petrecute alături de persoana iubită și duetul vorbelor de spirit. Cu un Aperol Spritz alături, cu siguranță gândurile vă vor zbura către un loc călduros și cu mult soare, în care să vă petreceți următoarea vacanță de vară.

Un cocktail catifelat și parfumat ca Aperol Spritz vă completează perfect seara, fie că alegeți să o petreceți în oraș sau acasă. Gustul său unic este obținut printr-o rețetă secretă, care nu a fost niciodată schimbată sau dezvăluită. Culoarea portocalie intensă, gustul prelung dulce amărui și tonurile de lemn și rubarbă îți asigură reușita pentru o alegere inspirată și îți va scoate în evidență latura distractivă și amuzantă.

APEROL SPRITZ

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie și gustul unic grație rețetei neschimbate pe bază de infuzie de ingrediente selecționate, cum ar fi bitter, portocale dulci și multe alte plante (inclusiv rubarbă) și rădăcini în proporții perfecte.

Se prepară foarte usor și are atingerea gustului delicios al șampaniei sau al Prosecco. Rețeta este atât de simplă, cat ai spune 3,2,1 și tot ce trebuie sa faci este să schimbi paharele obișnuite cu cele mari de vin, să le umpli cu cuburi de gheață, sa adaugi o felie de portocală, 3 părți de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 părți Aperol și apoi un strop de apă minerală, pentru a da savoare evenimentului.