Concerte de 8 martie in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, în parteneriat cu ProFM, a pregătit doamnelor şi domnişoarelor un cadou special de 8 martie.

ProFM Super Girl este mega-concertul care va aduna cei mai apreciaţi artişti ai momentului, în zona patinoarului din AFI Palace Cotroceni, sâmbătă la ora 19:00.

 

Concerte eveniment Super Girl_AFI Palace Cotroceni

 

În luna femeii, AFI Palace Cotroceni a pregătit cele mai frumoase surprize celor care îi trec pragul. Ca în fiecare an, doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate cu momente inedite, iar în această sâmbătă primesc o dedicaţie specială – concertul ProFM Super Girl.

Artiştii care vor concerta pe 8 martie în AFI Palace Cotroceni sunt: Dj Sava şi  Raluka, Giulia, Crush + Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Amna şi DeMoga Music: What’s Up, Adda, Sânziana, Shift şi Liviu Teodorescu.

În plus, AFI Palace Cotroceni este locul potrivit pentru a găsi cadouri inspirate de 8 martie, pentru cele mai rafinate gusturi. Având la dispoziţie peste 350 de magazine, opţiunile variază de la haine şi accesorii până la produse cosmetice, flori, cărţi sau gadget-uri.

Pentru mai multe informaţii despre noutățile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa paginile de webmail www.afipalacecotroceni.ro şi www.profm.ro, sau paginile oficiale de Facebook AFI Palace Cotroceni şi ProFM România.