Adela Popescu a intrat în cerculfetelordestepte.ro

Cercul fetelor deştepte (Cerculfetelordestepte.ro) lansează în România o campanie de conştientizare cu privire la metodele contraceptive ce pot fi folosite sigur şi eficient.

Această inițiativă a luat naştere ca urmare a ratei avorturilor din România, care continuă să fie printre cele mai ridicate din Europa.

Adela Popescu a acceptat să se alăture acestui proiect, dezvăluind public metoda pe care o foloseşte pentru a da un exemplu femeilor din România.

Rata alarmantă a avorturilor din țara noastră m-a determinat să ofer sprijinul meu Cercului fetelor deştepte. Situația este cauzată, în mare parte, de nivelul de educație scăzut în materie de contracepție. Fetele din România au nevoie de informații şi de consiliere, pentru a fi mai sigure şi mai încrezătoare. Spre exemplu, după ce am încercat mai multe metode de contracepție, m-am oprit asupra inelului contraceptiv pentru că se potriveşte cel mai bine stilului meu de viață şi îmi oferă siguranță deplină”, a declarat Adela Popescu.

Campania a fost lansată printr-o conferință de presă care a avut loc într-o cameră de hotel. Pentru a sublinia mesajul transmis, Adela a purtat o rochie creată de designerul Corina Vlădescu, cu sloganul campaniei  iniţiată de cerculfetelordestepte.ro: “Fetele deştepte o fac o dată pe lună!

Astfel, designerul român şi actrița Adela Popescu vor să atragă atenţia asupra importanţei pe care informarea corectă o joacă atunci când vine vorba despre alegerea metodei contraceptive.

Cerculfetelordestepte.ro este o platformă online care oferă informații legate de contracepţie şi prezintă diferitele opțiuni disponibile astăzi. În ultimii ani, au fost dezvoltate la nivel mondial mai multe metode contraceptive inovatoare, ce pot elimina neajunsurile metodelor clasice.

Această platformă ajută femeile din România să identifice opțiunea care li se potriveşte cel mai bine şi pe care pot, mai apoi, să o utilizeze sub îndrumarea unui medic specialist. Pe lângă informațiile detaliate despre contracepție, Cerculfetelordestepte.ro permite cititoarelor şi posibilitatea de a efectua un test în 12 paşi, care le indică, la final, ce metodă contraceptivă li s-ar potrivi cel mai bine.

Pornind de la rezultatul testului, cititoarele se pot consulta cu medicul ginecolog pentru a stabili împreună metoda optimă de contracepție.

Date de contact:

Alina Popa

Manager Consumer Division, GolinHarris

0743 009 394

apopa@golinharris.com