adidas PureBOOST X

adidas PureBOOST X este mai mult decât un pantof. Este energie pozitivă

adidas noul PureBOOST X

PureBOOST X este un pantof unic de alergare creat exclusiv pentru femei, de către femei. Având la baza ani de testare și de cercetare cu femei din întreaga lume, adidas a creat un pantof de alergare cu o formă fluidă, construit pentru a satisface stilul de viaţă activ și energic al acestora. În timp ce majoritatea modelelor de pantofi pentru alergare sunt adaptări ale modelelor de pantofi bărbăteşti, PureBOOST X a fost proiectat ţinând cont doar de femeile sportive, având drept rezultat un pantof de alergare pentru femei care combină înalta performanţă şi ultimele tendinţe în modă.

Curbura mediană flexibilă PureBOOST X şi sistemul reglabil de închidere a şireturilor cuprind forma piciorului atletei pentru a oferi suţinere, aspect şi confort. Plasa adaptabilă de pe porțiunea superioară a pantofului susţine şi protejează piciorul lăsând în același timp pielea să respire, pentru confort în timpul curselor. PureBOOST X are, de asemenea, talpa BOOST care este alcătuită din mii de capsule concepute pentru a elibera energie la fiecare pas. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului și mențierea mișcărilor naturale în timpul antrenamentului.

adidas PureBOOST X adidas PureBoostX 546 lei

PureBOOST X în varianta de culoare lansată recent, Ray Red, este disponibil acum în magazinele adidas din România la prețul de 546 lei.