Ofertă de toamnă de la New Look

Skinny sau bootcut? Cu talie înaltă sau joasă? Viu coloraţi sau prespălaţi? Pentru a evita deciziile prea dificile, New Look vine în ajutorul iubitoarelor de modă cu o promoţie specială la Denim – la orice pereche de jeans cumpărată, a doua este CADOU, din liniile selectate. Promoţia este valabilă în perioada 7-14 septembrie, în toate magazinele New Look din ţară.

 

„Nemuritorul denim. Aşa ne place nouă să-l numim, pentru că indiferent de sezon, blugii rămân o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Sunt o bază perfectă pentru orice tip de outfit: vintage sau modern, clasic sau romantic, casual sau elegant. Prin urmare, denimul devine o alegere la modă în orice ocazie”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

 

Colecţia Denim New Look a fost special creată pentru a pune în evidenţă formele feminine, din materiale plăcute la atingere, pentru un plus de confort. Colecţia aduce fanelor modele diferite, disponibile în diferite culori, pentru o libertate de alegere mai mare.