Agatha Ruiz de la Prada: Colecţia pret-a-porter toamnă-iarnă 2012-2013.

Creatoarea spaniolă de modă Agatha Ruiz de la Prada îşi prezintă în premieră în România colecţia prêt-à-porter toamnă-iarnă 2012-2013. Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2012 la World Trade Plaza – Bucureşti, cu începere de la ora 20:00.

Colecţia debordează de culoare şi naturaleţe sofisticată, dar subliniază şi adevărata funcţionalitate, oferind o nouă abordare capricioasă a realităţii reci a iernii. Modele geometrice, voluminoase, combinate cu cascade de linii drepte creează percepţia unor siluete în continuă miscare.

Agatha Ruiz de la Prada şi-a început cariera în modă în 1980, impunandu-şi un stil aparte, pe care l-a menţinut în carieră internaţională. Şi-a creat un limbaj global şi propriu – o revoluţie împotriva rutinii deja stabilite. Lucrările Agathei transmit iubire, umor şi optimism, beneficiind de o unitate organică, indiferent că e vorba de textile, accesorii, mobilă sau vase.

Este a doua oară când Agatha Ruiz de la Prada îşi lansează o colecţie în România. Cu trei ani şi jumătate în urmă, designerul a prezentat la Bucureşti colecţia „Incredible Nice”, primăvară-vară 2009.

Foto sursa: http://www.agatharuizdelaprada.com/