Aldo Rise, linia de încălţăminte Aldo în colaborare cu designeri celebri, acum în magazine

ALDO RISE, colecția premium în colaborare cu designeri celebri este acum disponibilă și în România prin OTTER Distribution. Cea de-a doua ediție a parteneriatelor speciale dintre echipa ALDO și designeri celebri, ce aduce în prim plan o linie spectaculoasă de încălțăminte cu modele-statement, este acum în cele patru magazine ALDO din București și Cluj-Napoca.

ALDO RISE este un parteneriat exclusiv între echipa de designeri ALDO și creatori renumiți care propun modele proprii în cadrul colecției de încălțăminte ALDO. Prin programul RISE, ALDO sprijină, promovează și celebrează tinerele talente din comunitatea de modă, creând o platformă de colaborare comună între designeri și specialiștii proprii. Parteneriatele RISE variază de la prezentări de modă la evenimente în stradă, unde stilul se exprimă cel mai natural.

În acest sezon, ALDO a făcut echipă cu J.W. Anderson, Preen, Mark Fast și Libertine, care semnează modele demne de runway pentru colecția de primăvară-vară.

Linia de design a lui J.W. Anderson, ce poartă numele designerului, a început cu accesorii și a evoluat treptat în colecții dedicate bărbaților, respective damelor. Având o distribuție în peste 20 de centre comerciale la nivel mondial, incluzând Barneys, Opening Ceremony, Harvey Nichols, Net-a-porter, Joyce sau Oki-Ni, propunerile sale de design merită atenția publicului. Pasiunea tânărului designer de 26 de ani pentru textile și proporții este vizibilă în tot ceea ce face, precum și în stilul propriu de vestimentație. Pentru colecția SS12 ALDO, J.W. Anderson și-a folosit semnătura sa de împletire a materialelor pentru a crea încălțăminte pentru ea și el.

Mark Fast, un tânăr talent canadian, a avut deja parte de colaborări importante cu Christian Louboutin, Swarovski și s-a remarcat prin stilul sexy propus în creațiile sale. Tilda Swinton, Julia Restoin-Roitfeld sau Rihanna sunt doar câteva din celebritățile care au purtat ținute semnate de acesta. Modelele create special pentru ALDO fac parte din linia Faster și impresionează prin simplitate și senzualitatea liniilor.

Johnson Hartig of Libertine a beneficiat de sprijinul Annei Wintour încă de la începutul carierei sale. Creațiile cu influențe grafice l-au propulsat în cadrul unor colaborări de succes cum este cea cu artistul Damien Hirst. Parteneriatul cu ALDO i-a permis lui Hartig să creeze încălțăminte pentru băieți și fete care iubesc accesorii jucăușe și puternice, potrivite pentru un street-style de invidiat.

Preen a apărut în urma unei frumoase povești de dragoste dintre cei doi designeri. Acum, design-urile semnate de Preen sunt ușor de recunoscut și purtate de celebrități precum Kate Moss, Scarlett Johansson, Carey Mulligan, Kate Bosworth, Diane Kruger, Gwyneth Paltrow, Beyonce sau Michelle Obama. După 10 ani de succes și cu o prezență internațională în peste 35 de țări, Preen este dovada că dragostea rezistă și inspiră la creații spectaculoase.