REDENSITY oferă pielii tale tinereţe şi luminozitate, de la prima injectare!

Piele uscată şi fără strălucire? Acum o poţi trata cu cel mai nou produs anti-aging creat de laboratoarele Teoxane Geneva. Noul Redensity lansat în România cu ocazia Congresului Naţional de Dermatologie este special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea şi elasticitatea pierdută.

Tratamentul poate fi găsit în unele dintre cele mai prestigioase clinici, precum clinica medicală de lux Miko Med, fiind îmbrăţişat cu entuziasm şi de vedete autohtone precum Dana Savuică. Dana a declarat că a fost foarte încântată de acest tratament inovator, care i-a hidratat pielea şi i-a „şters” ridurile fine de pe gât şi decolteu.

Ce este Redensity?

Atunci când se maturizează, pielea începe să-şi piardă din supleţe şi, de-a lungul feţei, apar ridurile. Aceste adâncituri reduc abilitatea de a reflecta lumina şi dau naştere unor umbre inestetice. Redensity combina tehnicile tradiţionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia pentru o piele tânără şi hidratată.

Redensity este creat special pentru a elimina imperfecţiunile fetei. Acesta acţionează eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima folosire. În urma acestui tratament pielea capăta un aspect fin, este hidratată şi îşi recapăta elasticitatea şi luminozitatea.

Conceptul care stă la baza acestui produs este combinarea eficentă a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea şi refacerea capacităţii naturale a pielii din zona fetei, gâtului şi decolteului de a reflecta lumina.

Odată cu Redensity se deschide o nouă categorie de tratamente şi proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii.
„Rolul gamei Redensity este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta, de a corecta schimbările statice din piele şi de a umple ridurile profunde şi superficial. Cred că cel mai important lucru este că în urma studiilor clinice toţi pacienţii au fost satisfăcuţi şi gata să repete tratamentul cu Teosyal Redensity”, a declarat dr. Lavinia Zalupca, medic dermatolog Miko Med.

„Formula specială şi patentata are la baza acidul hialuronic care datorită concentraţie ideale 15mg/g), rehidrateaza şi redensifica dermul. Pe lângă acesta, Redensity deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complexul dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combină pentru restructurarea globală a dermului.

Pe lângă toate acestea, lidocaină, oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic.”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al companiei See. Try. Buy, distribuitor Redensity.

Rezultate uimitoare

Recomandat pentru orice vârstă, dar în special pentru femeile care doresc să-şi păstreze pielea tonifiată, Redensity este un tratament non-invaziv, nedureros şi are costuri minime. Acesta previne eficient şi corectează instantaneu ridurile, respectând perfect expresia feţei şi a trăsăturile de personalitatate.

Proprietăţile vascoelastice şi hidratante permit pielii să-şi redobândească supleţea, elasticitatea şi luminozitatea.
Tratamentul este ideal pentru un ten obosit, fără tonus şi strălucire, dar şi pentru riduri şi linii fine. Procedură este eficientă atât pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau în cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic şi au nevoie de o rejuvenare globală a pielii.

Redensity este recomandat şi în cazul femeile care îşi doresc o piele perfectă, dar care nu au folosit niciodată fillere cu acid hialuronic.
Produsul poate fi folosit atât regulat, pentru tratamente generale de rejuvenare, dar şi ocazional, după expunerea îndelungată la soare sau de ce nu evenimente speciale. În ceea ce priveşte acidul hialunronic, Redensity 1 poate fi aplicat alternativ, într-un program personalizat anti aging sau în combinaţie, fiind vorba doar de o singură şedinţă.

Redensity se injectateaza sub rid, cu ajutorul unui ac extrem de fin, cu precizie şi confort iar lidocaină elimina durerea datorită efectului anestezic. În procesul de injectare pot fi folosite mai mult tehnici în funcţie de zona tratată: față sau decolteu, injectarea lineară în dermul mijlociu sau în epidermul superior.

O şedinţă de injectare durează între 15 şi 30 de minute. Injectarea se face în 3 şedinţe la interval de 3 săptămâni. Pentru față sau decolteu se folosesc 2 seringi de un 1ml, iar pentru un tratament estetic global (față, gât, decolteu) o seringă de 3ml. Efectul de lungă durată creşte odată cu numărul de şedinţe, tratamentul fiind recomandat de două ori pe an.

Preţul practicat în majoritatea clinicilor medicale este de aproximativ 350 euro pentru seringa de 3 ml substanţă.

Sfaturi înainte și după injectare

Produsele Redensity nu sunt recomandate femeilor însărcinate sau femeilor care alăptează şi nici persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la acid hialuronic, boli autoimune sau alte boli care afectează sistemul imunitar.

„În săptămâna dinaintea injectării, nu este recomandată administrarea aspirinei, analgezice anti-inflamatorii şi anticoagulante iar în primele zile după injectare, trebuie evitată expunerea la temperaturi extreme (frig intens, saună, ultraviolete sau soare) şi aplicarea machiajului timp de 24 de ore după injectare”, a explicat dr. Monica Dărmănescu, medic dermatolog Miko Med.