Alege BIO

Azi, e bine sa te iubesti, sa te alinti, sa te bucuri de cine esti. Azi e bine sa iti oferi ce e mai bun si mai frumos. Azi, alege frumusetea BIO. De ce? Ei bine, cosmeticele BIO nu contin substante modificate genetic sau substante chimice care sunt nocive pentru sanatatea ta. Asa ca, un produs BIO va lucra in favoarea pielii tale, si nu in detrimentul ei. Stii deja ca faptul ca multe substante chimice au capacitatea sa patrunda prin epiderma si se pot acumula la nivelul organelor, cauzand in timp probleme de sanatate. Asa ca, nu ezita sa te bucuri de ce e mai bun.

Noua ne place Naturys. Ne place candoarea si finetea produselor. Ne place ca aceste minunate produse BIO au un termen de valabilitate de maxim de 6 luni. Ele se pastreaza cu ajutorul conservantilor de origine vegetala si din acest motiv conditiile de pastrare si utilizare ar trebui respectate cu rigurozitate. Ca si conservanti vegetali, Natùrys foloseste Vitamina E, Extractul de Scoarta de Salcie si PHYTOSTAB–ul care este un complex de fractiuni de uleiuri esentiale conceput de Laboratoarele Bema Cosmetici.

„Nu exista contraindicatii pentru folosirea produselor cosmetice BIO. Produsele Natùrys nu contin ingrediente care pot face rau persoanelor care sufera de vreo boala. De exemplu, in portofoliul Natùrys exista un tratament de lifting pentru sani care este recomandat si mamicilor care sunt in proces de alaptare sau care au suferit o interventie chirurgicala in aceasta zona. Exista insa persoane care sufera de alergii cutanate la anumite ingrediente de origine naturala, in special la uleiurile esentiale. Alergia este o reactie normala a sistemului imunitar in fata agentilor alergeni. In acest caz, persoana care opteaza pentru un tratament cosmetic ar trebui sa declare acest lucru inainte de inceprerea procedurii, pentru a evita o alergie cutanata.”, puncteaza Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

GSH-GS141043