Descopera noua gama ELSEVE ARGININE RESIST!

In momentul in care corpul sufera un dezechilibru hormonal, hranire defectuoasa, epuizare parul este afectat. Parul dumneavoastra nu se odihneste nici macar un minut. Este atacat constant de uscatoare de par, ondulatoare sau perii de indreptare. Pieptanat, tras pe spate, ridicat, tapat, vopsit, decolorat, parul dumneavoastra este o victima a modei de la radacina pana la varfuri. In consecinta parul devine uscat, sensibil, aspru si varfurile se despica. Pe scurt, deteriorat, cu un risc mare de cadere.

Pentru prima data, ELSEVE utilizeaza ARGININA in gama produselor pentru ingrijirea parului. Ingredient inovator, primul care are actiune asupra radacinii firului de par. Proteinele sunt alcatuite din molecule numite amino-acizi, iar arginina este un aminoacid esential. Reprezinta 9% din toti amino-acizii din firul de par, fapt care inseamna ca este una din componentele proteice principale din firul de par. Arginina are o sarcina pozitiva duala care este atrasa cu putere de catre parul fragil (care are o sarcina negativa). Deoarece se pot atasa de par cantitati mari, de la radacina la varf, hranind bulbul, rezistenta firului de par este refacuta.

Puterea Elseve Arginine ReSIsT X3 consta in remanenta noului sau ingredient activ si in armonia deosebita intre diferitele produse ale acestei game. Furnizarea de arginina sporeste gradual cu fiecare aplicare pentru a-I spori rezistenta.

Elseve Arginine stimuleaza rezistenta! Un adevarat energizant, arginina intareste rezistenta parului. Destupa bulbul prin reactivarea microcirculatiei. Furnizarea de nutrienti esentiali pentru par este optimizata si astfel potentialul sau pentru rezistenta este recapatat.

Chiar de la prima aplicare actioneaza asupra zonelor deteriorate. Scutul de protectie natural al parului este refacut, parul obtine nutrientii esentiali si firul de par este restructurat. De asemenea, texturile fine, catifelate si care se topesc ajuta la sporirea eficientei argininei. Ele patrund instantaneu si elibereaza arginina pe intreaga lungime a firului de par.

REZULTATE: de la radacina pana la varfuri parul devine din ce in ce mai puternic si mai rezistent.

SPRAY TRATAMENT
Formula acestui tratament intensiv patrunde foarte rapid, actionand asupra radacinii parului. Un produs care nu necesita clatire, creat pentru a fi masat pe scalp, acest tratament spray activeaza microcirculatia in jurul bulbului. Rezultate: schimburile nutritionale sunt optimizate si parul creste mai rezistent.

BALSAM
Acest balsam ce trebuie utilizat dupa sampon intareste si sporeste actiunea samponului prin sporirea concentratiei de arginina in firul de par. Refacut si protejat, parul este mai putin vulnerabil la efectele pieptanarii si perierii si este descurcat mai usor.

SAMPON
Samponul de intarire, cu textura sa bogata si cremoasa depoziteaza arginina pe firul de par, de la radacini pana la varfuri. Firele de par sunt refacute inca de la prima aplicare. Parul isi recapata vitalitatea si rezistenta.

MASCA
Masca se utilizeaza dupa sampon si asigura o ingrijire intensa parului fragil. Distribuita uniform pe par, masca este usor de clatit. Datorita texturii sale bogate, formula completeaza eficacitatea argininei pentru rezultate deosebite.