Alege masajul potrivit pentru tine!

Vrei să scapi de celulită şi de aspectul inestetic de „coajă de portocală”? Vrei să te relaxezi şi să spui „Adio” stresului? Eşti o viitoare mămică şi te afectează schimbările prin care trece corpul tău? Pentru toate cele de mai sus avem soluţii la Butterfly Beauty Center!

Vă dezvăluim mai jos câteva din caracteristicile masajelor care se efectuează la centrul nostru de înfrumuseţare. Vă aşteptăm şi pe dvs. la Butterfly Beauty Center!

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune soluţii de-a scăpa de “coaja de portocală”. Acest tip de masaj se efectuează local, în zonele afectate de celulită – pe şolduri, picioare, fese, abdomen.
Cu ajutorul unor produse specializate, creme reductoare sau uleiuri specifice, se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activeaza circulaţia sângelui.
Trebuie să ţineţi cont, totuşi, de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare. Asupra zonelor afectate de celulită se acţionează insistent, uneori chiar dureros.

Masajul de relaxare elimină oboseala rapid, detensionează muşchii şi dă o stare generală bună întregului organism. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată. Nu este un masaj brutal sau dureros, aşa că vă puteţi lăsa corpul „să plutească”. Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimulează starea de bine şi relaxarea.

Masajul de relaxare şi de întreţinere este indicat a se face cel puţin o dată pe săptămână, preferabil două masaje pe săptămână, şi are ca scop menţinerea organismului într-o funcţionalitate perfectă. Tehnica este de aplicare a unor manevre şi procedee specifice, care au ca scop o mai bună activare a circulaţiei sanguine la nivelul fiecărui segment şi fiecărui organ, realizarea unei elasticităţi a pielii şi a articulaţiilor şi la nivelul musculaturii. Ajută la relaxarea şi tonifierea musculară specifice unui organism sănătos, înlătură starea de oboseală prin relaxarea sistemului nervos şi a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare şi întreţinere poate realiza o eliminare mai rapidă a toxinelor din organism şi o regenerare mai bună a ţesuturilor.

Masajul de drenaj limfatic constă într-un presomasaj, prin care se acţionează asupra lanţului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteză celulară. Drenajul limfatic întăreşte sistemul imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici, antrenează toxinele care blochează procesele fiziologice şi uşurează transportul acizilor grasi şi al colesterolului.

Masajul penru gravide este efectuat în poziţia pe o parte, având în vedere că mămicile nu pot sta întinse pe burtă. Aşa că, folosind perne sau pături speciale, se va lucra pe o latură a corpului mamei şi apoi pe cealaltă.
Poziţia acesta este extrem de confortabilă şi de sigură şi permite un masaj uşor al şoldurilor, picioarelor, spatelui şi braţelor.

Masajul prenatal ameliorează durerile musculare şi articulare, eliberează tensiunea din organism, ajută la eliminarea toxinelor şi la menţinerea unui tonus ridicat, sporeşte starea de relaxare psihică şi emoţională şi ajută la diminuarea tensiunii nervoase, astfel încât mama se poate bucura de un somn mai uşor şi mai profund.

Alături de mămică se va „bucura” de masaj şi bebeluşul din pântec, pentru că, prin tehnicile de masaj prenatal, este stimulată circulaţia sangvină a mamei. Cu alte cuvinte, mai mult oxigen va ajunge la făt, ajutând la o mai bună dezvoltare a lui. Pentru masajul gravidei se folosesc ulei de măsline si uleiuri din plante, fără conservanţi, coloranţi sau substanţe de origine animală, pentru a nu afecta în vreun fel fătul din burtică.

Pentru mai multe informaţii despre serviciile oferite de Butterfly Beauty Center, vă invităm pe site-ul nostru, www.butterflystyle.ro, sau pe pagina noastră oficială de Facebook!