Alegerea naturală pentru vară: make-up organique

De acum natura este accesibilă tuturor. Organique aduce natura mai aproape de noi prin produse organice la baza cărora se află două concepte: frumusețea și sănătatea. Pentru toate lumea, fără nici o excepție.

Pentru Organique, natura nu este doar o simplă resursă de ingrediente. Este o lume plină de viață, creativitate și adieri proaspete de sănătate. Organique este mai mult decât un magazin virtual cu produse cosmetice organice atent preparate și selectate pentru sănatatea tenului, mâinilor, părului și corpului nostru. Organique este o stare de spirit, un stil de viață bazat pe armonia dintre natură și frumusețe.

Gândindu-se la fiecare membru al familiei, oferă produse pentru copii, femei și bărbați, completând în acest fel armonia și sănătatea tuturor celor dragi ție. Generoasă și accesibilă oricui, natura aduce prin intermediul produselor brandului Organique revitalizare și frumusețe.

Alva re-inventează frumusețea!

Organique se definește printr-o gamă variată de produse și linii cosmetice. Aflată în fruntea cercetării pentru produsele organice de îngrijire a pielii de mai bine de două decenii, gama Alva Naturkosmetik se preocupă în aceeași măsură de bunăstarea pielii noastre, cât și a mediului înconjurător.

Lumea Alva este construită pe baza unor standarde înalte. De aceea, are în vedere alegerea atentă a uleiurilor esenţiale care provin din culturi organice controlate și testarea produselor la diferite centre dermatologice.

Culoarea și viața naturii în pudrele minerale Green Equinox

Cine nu cunoaște povestea frumoasei Cleopatra care fascina și continuă să o facă prin stilul machiajului său puternic, și în același timp, feminin ? Pudrele minerale pentru machiaj sunt folosite încă din timpuri străvechi, de pe vremea faraonilor când egiptencele le foloseau din motive mai mult funcționale și mai puțin estetice. Acum, Green Equinox, noul membru al familiei Alva, încearcă să retrezească și să aducă puțin din tradiția egiptencelor prin intermediul produselor lor. Ele combină atât funcționalitatea, cât și esteticul pentru toate femeile care se bucură de viață prin sănătatea și frumusețe Green Equinox.

E ruj ? E fard de pleoape ? E creion de ochi ?

Este…. produsul multifuncțional Green Equinox

Versatil și bogat în opțiuni, Green Equinox are mai multe aplicabilități. Poate fi folosit pentru machiajul buzelor, al ochilor, al obrajilor sau al unghiilor – depinde doar de starea ta de spirit ce textură și paletă de culori alegi.

Îți faci manichiura ? Adaugă puțină pudră într-un lac de unghii incolor și, cât ai clipi, ai și preparat nuanța dorită. Vrei să îți asortezi unghiile cu rujul și fardul de pleoape ? Nimic mai simplu: amestecă pudra cu puțină apă sau gel (de exemplu, gel de aloe vera) și aplică pe buze. Cât despre fardul de pleoape, nimic mai simplu: cu o pensulă sau un aplicator iei cantitatea dorită (în funcție de intensitatea culorii) și o aplici pe pleoape.

Cum ne mai răsfață pudra magică ?

Pentru că razele puternice ale soarelui  de vară sunt un adevărat inamic pentru pielea tenului nostru, noua gamă de machiaje ne face să uităm de acestă problemă. Ea este creată prin intermediul unei formule sănătoase chiar și pentru pielea sensibilă din jurul ochilor, produsele de machiaj mineral conținând peste 95 % ingrediente din minerale naturale.

Vara este sezonul machiajelor lejere și ușoare. Delicate încât nici nu ai senzația că ești machiată, pudra de machiaj pe baze de minerale sunt radioase și luminoase oferind un efect satinat și de senzație. La baza acestor machiaje se află pudra din minerale naturale care este foarte fin măcinată, motiv pentru care acest tip de make-up este mult mai sănătos pentru pielea noastră. O adevărată oază de naturalețe și sănătate pentru tenul femeilor.

 Grija pentru tenul nostru întotdeauna este o prioritate, de aceea alegerea machiajelor este un lucru extrem de important pentru fiecare femeie. Indiferent de tipul de ten, machiajele Green Equinox sunt recomandate oricărei femei, fiind perfect adaptabile nevoilor tuturor tipurilor de ten. Printre multitudinea de beneficii pe care aceste produse le aduc, se numără și acoperirea imperfecțiunilor tenului, a cearcănelor și ridurilor. Mai mult decât atât, nu blochează porii, ci le permit să respire liniștiți. Adică exact ce trebuie pentru un machiaj de vară, perfect natural și sănătos.