Alegria Târg – Ediție de Crăciun

Alegria Târg – Ediție de Crăciun

15-16 decembrie 2018

@Commons, Strada Halelor 5, etaj1

În perioada 15-16 decembrie va avea loc a treia ediție a târgului Alegria, găzduită de spațiul Commons (Strada Halelor 5, etaj1).

Ediția de Crăciun a târgului Alegria va reuni peste 30 de antreprenori care își vor expune produsele dedicate atât adulților, cât și copiilor. Vizitatorii vor putea astfel achiziționa haine, încălțăminte, jucării, carti, accesorii și bijuterii. Va exista și o zonă gastronomică unde vor putea fi degustate quiche-uri, tarte și sucuri.

De asemenea ii vom avea alături și pe cei de la Asociatia AIPA (Asociația de intervenție precoce în autism), care vor veni cu haine și decorațiuni de Crăciun, inspirate din metodele de terapie practicate de copii în centru.

În cadrul târgului se va organiza o tombolă cu premii, la care vizitatorii se vor putea înscrie la fața locului. Premiile oferite constau în produse ale expozanților prezenți la târg cât și a colaboratorilor Fabrix.ro, Pinguinii, Le Petite Olivier.

Pe partea de artă vizuală ni se alatură “Ilustaria”, care vine la Alegria cu ilustrații de Crăciun, ce pot fi achiziționate în cadrul târgului la preț special.

„Am pornit la drum anul trecut cu dorința de a promova antreprenorii români, de altfel eu fiind unul dintre ei, și de a-i încuraja să-și dezvolte afacerea și să aibă piață de desfacere. Mă bucur enorm sa vad că acest proiect atât de drag inimii mele crește organic, de la o ediție la alta”, a declarat Meg Mihăiță, fondatorul târgului Alegria.