Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul lui Alessandro Safina de la Sala Palatului

Vesti bune pentru fanii lui Alessandro Safina!

Alessandro Safina „unul dintre cei mai populari tenori ai lumii”, dupa cum a fost descris in publicatia australiana Sunday Mail, revine in atentia publicului din Romania intr-un concert extraordinar de Craciun. Evenimentul va avea loc in data de 21 decembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00. Cu un repertoriu special dedicat sarbatorilor de iarna, mult indragitul artist va evolua in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionisti – cunoscuti sub titulatura, The Alexander Symphony Orchestra.

safina

Alessandro Safina are o cariera stralucitoare in lumea operei, concertand, cu casa inchisa, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o crestere a popularitatii la inceputul anului 2000, cand a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat – „Opera-Rock”- dupa cum il numeste el insusi.

Single-ul „Luna” a stationat atunci in varful topurilor timp de 14 saptamani.
Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentel Add Contact Form e aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, InStilulMeu.ro impreuna cu organizatorii concertului de la Sala Palatului, s-au gandit sa te trimita la concert  si iti ofera cadou o invitatie dubla, pe care o poti castiga usor, participand la concursul nostru.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa răspunzi printr-un comentariu la intrebarea: Care este melodia ta preferata din repertoriul lui Alessandro Safina? Apoi sa dai like paginilor de Fb Premium Booking si InStilulMeu.ro .

Castigatorul va fi anuntat pe data de 16 decembrie. Succes!