***ALERTĂ MEDIA*** MARIA BORGES ȘI MAFALDA AU PURTAT TOMMYXZENDAYA LA EVENIMENTUL MARCH NYC DEDICAT ARTIȘTILOR

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că modelul Maria Borges și cântăreața Mafalda au purtat TommyXZendaya la evenimentul March NYC de celebrare a colaborării cu Todd DiCiurcio în New York City.

Borges a purtat o salopetă pe gât TommyXZendaya.

Mafalda a purtat un blazer din piele neagră, tricou cu imprimeu zodiac și pantaloni negri din piele din colecția TommyXZendaya.

NEW YORK, NY – OCTOBER 18: Mafalda Saxe Coburg and Maria Borges attend MarchNYCxToddDiCiurcio Artist Collaboration Collection Launch at L’estudio on October 18, 2019 in New York. (Photo by Jared Siskin/PMC) *** Local Caption *** Mafalda Saxe Coburg;Maria Borges

Colecția TommyXZendaya este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE:            New York, NY

CÂND:           18 octombrie 2019

NEW YORK, NY – OCTOBER 18: Maria Borges attends MarchNYCxToddDiCiurcio Artist Collaboration Collection Launch at L’estudio on October 18, 2019 in New York. (Photo by Jared Siskin/PMC/PMC) *** Local Caption *** Maria Borges

Photo Credit: Jared Suskin/PMC Via Getty Images

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.