Aloree și REN, acum și în România. Dana Sota le recomandă!

Necesitate sau capriciu, orice femeie își dorește o piele mereu tânără.  Datorită cosmeticelor și produselor de îngrijire bio, alegerea unor produse cu conținut organic este explicabilă. Precum alimentele, cosmeticele trebuie să respecte o serie de certificări de specialitate care să le ateste beneficiile asupra sănătății.

Conform dermatologilor, în ritualul zilnic de îngrijire, femeile folosesc peste 500 de chimicale care pătrund profund în piele și pot duce la dezechilibre hormonale, alergii de piele sau chiar la apariția cancerului.

O categorie de cosmetice sigure pentru înfrumusețare sunt cele naturale, denumite  biocosmetice. Acestea au în componență ingrediente de proveniență vegetală, în special din plante cultivate pe terenuri unde nu se folosesc pesticide. Clasicele parfumuri, dar și conservanții, sunt astfel înlocuite de uleiurile vegetale și eterice. În cazul cosmeticelor bio destinate tenului matur, ingredientele sunt de obicei de proveniență animală.

Începând cu luna iulie 2012, sunt disponibile și în România, pe www.skinmagia.ro, două game de cosmetice organice de lux, Aloree și Rene, recunoscute internațional și recomandate de Dana Sota, care astfel devine ambasadoarea acestora:

 „Brandul franțuzesc Aloree m-a cucerit datorită noii sale abordări în ceea ce privește îngrijirea organică, și recunosc, faptul că a câsștigat Beauty Organic Awards Winner pe 2011 a contat mult în alegerea mea. De asemenea, REN este pionier în aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active în produsele sale. Brandul s-a extins apoi cu rapiditate în Marea Britanie, cucerind apoi SUA, Japonia, Australia, Germania, Franța, Scandinavia, iar astăzi se află și în România doar pe site-ul skinmagia.ro.”

REN Clean Skincare, „Sfântul Graal” al îngrijirii  cosmetice!

Născut din pasiune și din dorința de a găsi “Sfântul Graal” al îngrijirii cosmetice, fără a folosi chimicale și produse iritante pentru piele, REN a luat ființă în anul 2000 în UK.

Întrega gamă este formulată fără miros sau coloranți artificiali, derivați chimici din petrol, propylene glycol, ingredienți de origine animală, ingredienți modificați genetic, PEGS, TEA/DEA, sulfați și parabeni.

Prezent în magazine ca Selfridges, Harrods, Space NK, John Lewis, dar și în băile celebrităților din lumea întrega, REN a devenit un brand distinct și bine vândut internațional: US, Japonia, Australia, Benelux, Germania, Scandinavia, Africa de Sud, Franța, Irlanda și acum, ROMÂNIA.

REN reprezintă îngijirea pielii în cel mai natural și eficient mod cu putință. Produsele se bazează pe hi-tech bio activi, nu conțin ingredienți nocivi pentru piele și oferă o plăcere sublimă atunci când sunt utilizate.

Filozofia REN a pornit de la 5 principii cheie, care stau și astăzi ca fundament solid în tot ceea ce se realizează în cadrul companiei. Principiile, chiar dacă costă bani, trebuie respectate pentru ca apoi să fie cules ceea ce s-a semănat. Astfel, încrederea și optimisul sunt definitorii pentru brand.

Ce  NU conțin produsele REN?

Produsele REN sunt curate, nu conțin ingredieți nocivi pentru piele, (parfum sintetic, petrochimicale care blochează porii, detergenți sulfați, coloranți sintetici, ingredienți de origine animală, parabeni. REN nu conține iritanți (glycol, propilen glycol, PEG’s, PPGs, Uree, D.E.A, T.E.A, PABA, și alți ingredieți sintetici pentru protecție solară; aliphatic alcohols/hydrocarbons, phthalates, fumarates, amines, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, agenți sintetici de chelare, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine, bromați, fluor, aluminu, alumină etc.

REN este pionier în aplicarea celor mai noi descoperiri ale tehnologiei bio active în produsele sale. Formulele lor sunt curate, eficiente, ușor de folosit.

REN face tot posibilul pentru a folosi cât mai puține din resursele limitate ale Terrei și din acest motiv REN donează 2,5% din profitul său campaniilor care ajută mediul înconjurător și populației defavorizate.

REN crede în produsele de îngrijire care îți oferă o plăcere senzorială, pe lângă eficiența și corectitudinea ingredienților. Astfel lumea va fi mai frumoasă, cu oameni mai frumoși.

ALOREE – gamă cosmetică pe bază de clorofilă activă

Aloree, câștigătoarea Beauty Organic Awards în 2011, reprezintă un concept inovator de îngrijire organică, având la bază extractul de clorofilă din lastării de orz.
Produsele Aloree sunt bogate în clorofilă, polifenoli, oligo elemente și omega 3, ajutând astfel la refacerea metabolismului celular și protejând pielea de îmbătrânirea prematură.
Ingredientele provin din Franța, sursa 100% din regiunea Languedoc Roussillon.

Fotosinteza crează viața, iar clorofila păstrează tinerețea

Aloree este un concept inovator de produse de îngrijire organice, folosind o procedură de extracție certificată eco (ECOCERT și COSMEBIO) , obținând astfel ingredientul activ CHC (Chlorophyllin Hordeum Complex) din lastări de orz.

Folosind știința în scopul frumuseții și îngrijirii, Aloree devine brandul inovator, accesibil și contemporan ce răspunde cerințelor femeii moderne.

Gama Aloree este potrivită pentru tenurile sensibile, deoarece este testată dermatologic și nu conține parabeni, conservanți artificiali, parfum sintetic sau alergeni, parfumul natural al produselor fiind unul fresh, obținut din molecule organice.

Ingredientele produselor Aloree provin din Franța, 100% din regiunea Languedoc Roussillon.

Aloree și Ren sunt disponibile pe www.skinmagia.ro!