Amenajează-ţi locuinţa în stil Rustic-Country şi inspiră-te de la Galeriile Noblesse

Cele mai noi tendinţe în materie de amenajări interioare aduc în prim plan stilul rustic-country, mai aproape de natură, cu piese de mobilier mate, cu aspect nefinisat, fără fronturi lăcuite sau lucioase.
Galeriile Noblesse, lider în amenajările de lux, au lansat  recent pe piaţa din România colecţia Hard Country, care se remarcă prin produsele din lemn natural, prelucrate manual, cu aspect vintage, având un aer aflat la graniţa dintre country şi chic, ce duce cu gândul la frumoasa zona Firenze din Italia. Regăsim piese de mobilier care pot fi integrate în bucătărie şi în crama, cu scaune înalte, bar din lemn, recipiente cu forme inedite pentru băuturi şi fotolii confortabile din piele.
Anul acesta ne apropiem de natură, folosim materiale naturale şi pe cât posibil ecologice. De altfel, stilul rustic-country se poate defini prin interioare informale şi relaxante, cu canapele confortabile şi imprimeuri florale. Practic, se pune accent pe tot ceea ce înseamnă practicitate şi comoditate. Rafinamentul pieselor de mobilier din cea mai nouă colecţie Galeriile Noblesse, “Hard Country”, vă va oferi oaza de linişte şi relaxare pe care doar în natura o mai găsim”, susţine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.
Cramele, în atenţia designerilor
Pentru iubitorii de vinuri, colecţia “Hard Country” vine cu propuneri de transformare a cramei într-un spaţiu prietenos, reconfortant, recreativ şi odihnitor. Scaunele înalte, barul din lemn, fotoliile din piele, toate acestea pot transforma crama într-un spaţiu de relaxare, fiind, de asemenea, o zonă perfectă pentru a primi invitaţi şi pentru a organiza reuniuni de familie sau cu prietenii.
Colecţia „Hard Country” este apreciată de numeroşi designeri de interior, printre care se numără şi cei de la Studio Insign, care au folosit aceste piese de mobilier în amenajarea interioară a cramei unui „Conac din Iaşi”, dar şi a unui „Bistro Toscan” şi a cafenelei „Château de France”. Crama „Conacului din Iaşi” a fost împărţită în mai multe zone funcţionale: cea pentru servirea mesei, cea destinată barului şi degustărilor de vin şi un spaţiu pentru conversaţii. „Bistro Toscan” cuprinde elemente rustice combinate cu cele toscane şi reprezintă un spaţiu unde oricine poate evada din cotidian şi să se simtă ca şi cum s-ar afla într-un restaurant tipic din Italia. Piesele de rezistenţă ale acestei amenajări cu farmec pot fi considerate dulapurile pentru vin din colecţia “Taverna Bar”, speciale pentru vinoteci. „Cafe Château de France” reconstituie atmosfera unei vinoteci tipice unui castel francez, cu bufete din lemn natural, lucrate manual,  destinate depozitarii vinurilor. Astfel, produsele din gama „Hard Country” s-au dovedit a fi alegerea perfectă pentru acest spaţiu cu un aer original şi uşoare accente rustice.
Despre Galeriile Noblesse
Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, orice stil, de la cel modern cu linii drepte şi îndrăzneţe, la cel clasic, călduros, art deco sau unul mai avangardist. Aici veţi găsi mereu cele mai în tendinţe piese de mobilier, cu ajutorul cărora vă veţi transforma locuinţa într-un loc relaxant, amenajat cu bun gust şi pe care îl veţi putea numi acasă.