Amway lansează colecția de primăvară ARTISTRY™ MODERN ICON, în ediție limitată

Șase produse noi aduc o notă vibrantă și sclipitoare celor mai fresh look-uri

În această primăvară, fă un pas în modernizarea machiajul de zi cu zi, cu noile produse de machiaj MODERN ICON Ediție Limitată din gama de lux ARTISTRY™ Signature Color. Întreaga colecție vine într-o ediție limitată de nuanțe pastelate și strălucitoare, într-un ton modern și elegant.

 • Colecția MODERN ICON formată din șase piese esențiale, cuprinde două luciuri de buze, două farduri de ochi, un fard lichid iluminator și un kit menit să sculpteze sprâncenele perfecte. Împreună, reprezintă combinația ideală pentru un look remarcabil de primăvară. De la nuanțe, la texturi, colecția a fost concepută pentru a crea un look modern și iconic.

 “Machiajul statement cu o textura sidefată, luminoasă, reprezintă o variantă modernă de a reflecta starea de spirit a sezonului”, a declarat Rick DiCecca, Artistry™ Global Makeup Artist. „Paleta de culori vibrante și strălucitoare a colecției este extrem de ușor de purtat și oferă tente de culoare îndrăznețe pentru un look iconic”, a adăugat DiCecca.

FRUMUSEȚE ȘI ROMANTISM

Amestecă și joacă-te cu intensitatea culorilor și descoperă nuanțe fresh:

 • Pentru a beneficia de aspectul unui luciu, dar și de confortul unui ruj, folosește Artistry Signature Color™ Shine Lip, cu formula sa unică de gel, care oferă buzelor un aspect plin și luminos.

jghe

 • Obține aspectul unui ten radios cu Artistry Signature Color™ Highlighting Tint. Adaugă strălucire sănătoasă tenului în timp ce îi redai luminozitatea cu această formulă specială, care poate fi purtată ca atare sau combinată cu fondul de ten. Pentru conturarea feței, folosește Artistry Signature Color™ Highlighting Tint pe zonele feței care atrag lumina (pomeți, nas, sub linia sprâncenelor, deasupra buzei superioare și în colțurile ochilor).
 • l;uyti
 • Purtat singur sau în combinație cu altă culoare, fardul Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo aduce strălucire ochilor, datorită efectului reflectorizant al perlelor zdrobite.

lghudw

 • Kit-ul pentru sprâncene Artistry Signature Color™ Brow Kit include două pudre, o ceară, o pensetă și două perii – tot ce ai nevoie pentru a obține sprâncenele perfecte.
 • khghgs

COLECȚIA ARTISTRY™ MODERN ICON PRIMĂVARĂ 2017

 

Artistry Signature Color™ Lip Shine – 123,73 LEI

Luciul de buze Lip Shine ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ se omogenizează perfect pe buze, datorită texturii cremoase specifice rujului, combinată cu strălucirea intensă a luciului de buze. Această formulă exclusivă și ușor de aplicat, sub formă de gel, este disponibilă în două nuanțe seducătoare, oferindu-le buzelor dumneavoastră o hidratare intensă și o culoare rezistentă, care vor atrage cu siguranță toate privirile.

 • Soft Rose și Fuchsia: îmbină strălucirea de gloss cu textura unui ruj

 Artistry Signature Color™ Highlighting Tint – 170,88 LEI

Conferiți tenului dumneavoastră un plus de luminozitate și definire cu ajutorul Fardului lichid illuminator ARTISTRY SIGNATURE COLOR™. O formulă cremoasă, care conține particule de perle tridimensionale, de culoare aurie, roz și albă, pentru o strălucire instantanee și o luminozitate translucidă, în nuanțe de roz.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo – 232,78 LEI

Formula acestui fard are la bază un amestec exclusiv, obținut din particule de perle, care asigură o culoare intensă și o acoperire impecabilă.

 • So Chic –  combină nuanțe de roz și albastru;
 • Subtle Chic – se compune din culorile auriu și piersică.

Artistry Signature Color™ Brow Kit – 170,37 LEI

Perfect pentru o definire instantanee sau pentru retușuri minore oriunde și oricând.

 • două tipuri de pudră, în nuanțele Espresso și Taupe
 • ceară pentru fixare
 • pensetă
 • pensulă unghiulară
 • pensulă rotundă
 • oglindă

Set de 7 pensule ARTISTRY™

 317,90 LEI

Odată cu lansarea colecției de primăvară, Amway lansează setul de 7 pensule ARTISTRY™ ce oferă instrumentele esențiale de care aveți nevoie pentru a obține rapid un machiaj profesional.

lyture

Pensulele sunt create special pentru a fi folosite împreună cu diverse produse de machiaj ARTISTRY, fie pentru a realiza un machiaj complet, fie pentru micile retușuri de pe parcursul zilei.

Setul de pensule cuprinde:

 • Pensula pentru pudrăeste realizată din păr natural de capră și permite aplicarea cantității potrivite de pudră compactă sau pulbere pe față și pe gât, pentru un finisaj perfect.
 • Pensula pentru fard de obrazeste o pensulă clasică, realizată din păr de capră de calitate înaltă, care permite distribuirea cantității perfecte de fard pe obraz.
 • Pensula pentru fond de ten lichideste prevăzută cu o margine plată, concepută pentru o aplicare ușoară și uniformă a diferitelor tipuri de fond de ten. Realizată din nailon de calitate înaltă, pensula absoarbe o cantitate mai mică de lichid sau de produse cremoase decât pensulele din păr natural, ceea ce permite o aplicare impecabilă și o definire precisă.
 • Pensula medie pentru fardeste groasă și multifuncțională. Realizată din păr de ponei de înaltă calitate are o dimensiune care permite aplicarea rapidă și uniformă pe întreaga pleoapă.  Se poate folosi cu nuanțe cremoase, compacte sau sub formă de pulbere.
 • Pensula mică pentru fardeste excelentă pentru aplicarea precisă a machiajului pe linia inferioară a genelor, în zona colțului interior sau pentru aplicarea cu precizie a mai multor culori pe pleoapă. Realizată, de asemenea, din păr de ponei de înaltă calitate, această pensulă acționează chiar și asupra celor mai fine linii, estompând și omogenizând contururile.
 • Pensula cu două capete pentru sprânceneeste realizată din nailon de înaltă calitate și este perfectă pentru definirea sprâncenelor sau pentru aplicarea tușului de ochi și a fardului de pleoape sau pentru uniformizarea aspectului sprâncenelor.
 • Pensulă cu capac, pentru buze. Această pensulă rotunjită, deasă, din nailon de calitate înaltă, este ideală pentru aplicarea controlată a culorii și omogenizarea rujului. Perfectă pentru realizarea micilor retușuri din timpul zilei, această pensulă este prevăzută cu un capac de protecție, care o menține curată și gata de utilizare.