Concurs: Câștigă un ondulator Curl Secret de la BaByliss Paris

Macheta_BaByliss Curl Secret

BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, intră astăzi cu o gamă de produse pentru uz personal, dar cu rezultate precum cele din saloanele de specialitate.

Gama include produse precum uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere și epilatoare. Toate aceste soluții au particularități care ajută femeile să arate mereu impecabil cu efort minim.

Unul dintre aceste produse revoluționare este Curl Secret, fiind primul ondulator pentru uz personal din lume, complet automat. Curl Secret are la bază o tehnologie brevetată, inovatoare, intitulată Auto-Curl care transformă suviţele de păr în bucle perfecte în doar câteva secunde.

Pentru a câștiga un ondulator Curl Secret, răspunde printr-un comentariu la intrebarea: tu cum ai accesoriza o coafura cu bucle lejere?

Cel mai creativ răspuns va fi premiat cu ondulatorul Curl Secret, de la BaByliss Paris. Concursul durează două săptămâni, iar caștigătoarea va fi aleasă pe data de 22 octombrie. Succes!