Anticipează zile vesele de vara cu noul ESCADA Cherry in the Air

Cherry in the Air e noul parfum feeric, in editie limitata de primavara/vara de la Escada –  un parfum irezistibil, inspirat de mirosul inconfundabil, fresh si dulce al florilor de cires. Ca primele fructe ale verii, o imagine a cireselor coapte in copaci trezeste instantaneu anticiparea zilelor lungi, calde si fara griji.

Atat de colorate si delicioase, aroma lor ispititoare stimuleaza simturile, invoca dorintele de ciclism ale tineretii, alaturi de prieteni, prin livezile din sudul Frantei si ospatul cu fructe din cosul de picnic sub un generos baldachin format din arbori de ciresi.

Lansarea la nivel global va avea loc in luna ianuarie 2013 , Escada Cherry in the Air  va ofera un amestec captivant de fructe rosii, suculente si note ce creaza dependenta , ce aprind pofta de viata si declanseaza contemplarea vesela si distractiva ca inflorescenta ciresilor.

Cherry in the Air – Parfumul

Escada in editie limitata primavara/vara este aprig asteptata cu fericire de femeile de pretutindeni, Cherry in the Air este asteptat sa devina inca un parfum de colectie. Fructul este un trend pentru primavara/vara 2013, asa ca multi designeri includ fructele vibrante si printurile florale in colectiile lor, ca o celebrare ludica a verii. Escada este renumit pentru parfumurile sale fructate in trend cu vara, iar ciresele, fiind un simbol ce evoca bucuria verii, sunt inspiratia perfecta pentru editia limitata de anul viitor. Parfumul este o reinventare luminoasa si aerisita a cireselor ce surprinde calitatea irezistibila a fructelor si reflecta in acelasi timp lipsa de griji, « joie de vivre » sinonim cu Escada.  Desfatarea este realizata intr-o combinatie neasteptata de fructe rosiizemoase si un acord captivant de nalba  fiind amestecul perfect de tinerete si placere, facut pentru a fi impartit.