Antony Morato Spring Summer 2014

Contemporary Retro

1 (1) 6 (1)

Această parte din colectie are o temă de vacanta plina de culoare, distracție și vag nostalgic. Această stare de spirit se simte în atmosfera propuse din nou: Imagini cu cataloage vechi, tatuaje vechi de școală și de marinari, plaje carte poștală din anii ’20. Un număr mare de animale în culori luminoase înmuiate cu accente de ton sur ton alb, albastru și bej, și altele. Trecut și contemporan unită și armonioasă.

Saint Tropez
 4 (2) 11 (1)

O carte poștală din anii șaizeci, în Coasta de Azur a BB: lumea sexy și nechibzuită a reprezentat ca un simbol al frumusetii si bucuriei de a trai. Un look chic pentru plaja din bumbac naturale proaspete, cu detalii frânghie pe liniile cu dungi albastre și albe. Denim este îmbogățită de stitchings rosii, tiparituri de ancorare și manșete cu dungi.

Metropolis

2 (2)  9

Inspirat de ironia nostalgic de filmele lui Chaplin și de roboți din filmul menționat, această colecție prezintă un aspect minimal și informale, somptuase de nenumărate nuanțe de negru și alb, albastru rece și praf, ca într-o tăcut imaginar. Îmbogățită de detalii tehnice și curajos, cum ar fi tipărituri cu efect pixel sau tesatura Jacquard, aspectul Metropolis combină jachete de satin la pantaloni cu buzunare mari, la fel de tricotaje din fire de translucid de piatră spălate pantaloni. Pentru a realiza stil: adidași în rândul pânză, oferind periculos formă piramidale, shoestrings defecte și uzate, ușor murdărit glezna-cizme.

God Save the Green

7 18 (2) 13

Starea de spirit militar marchează această parte a colectării și reinterpretează tema într-o cheie sofisticat. Țesături de bumbac-aproape țesute, cum ar fi pânză amestec, gabardină și satin, sunt îmbogățite cu nasturi metalici, impletituri, file și patrat tampoane. Cele amalgamurile aspect formal cu infomal, combină construit jachete cu pantaloni cargo si t-shirt, unde sâmburi militare sunt înlocuite cu grupuri de periculos fatetate subliniind tăiat lor. Pentru a completa aspectul, pantofi inspirate din lumea militară și reînnoită de articole de pasmanterie răspândirea de aur, de epocă și până-la-data, în același timp.

Pulp Fashion

 5 4 (1)

Un tribut adus filmelor și lumea de Tarantino, a făcut de ironie și de citate sexy și gunoi. Strict costume negre pentru a purta pe tricouri albe cu amidon montaj slab și conic. Pantaloni motorbiker ergonomic pentru a se potrivi cu sacouri cu tăiate reînnoit și proporția în pur stil Kill Bill. Sacou bombardier este revizuit și devine tricou aproape-țesute și bombardierul negru clasic este reînnoită cu ochiuri de satin.

Minimal Rock

8 11

O privire star rock, formată din haine cu montaj subțire, în culori de bază sau neutre amestecate cu nuanțe contrastante, fuchsia șocant și verde albăstrui. O eleganta de culoarea Iper, bogat in accente metalice: găuri Element de susținere, piercing, capse lucioase, contururi zip, lanțuri. Icoane Rock inspira grafica, reînnoite prin efectele de geometrii futuriste.

La Liberación

2 5 (1) 8 (1)

Această parte a colecției se încălzește și amintește de departe-off peisaje. Aspectul este prezentat în nisip, cactus și de corali de culori; tipăriturile amintesc de America de Sud, deserturile și Mexic și imaginile de Frida Kahlo a finaliza sugestia. Hainele propuse sunt jachete safari și pantaloni de marfă, toate revizuite și modificate într-o cheie contemporană, cu culori naturale și prime; de overdyed T-shirt au o reducere bruscă.